Home Video FashionistaVlog MAKEUP BY STAN: de signature look van Stan

MAKEUP BY STAN: de signature look van Stan

Meet Stan Hawkes: 12-jarig toptalent én de nieuwe beautyspecialist bij fashionista.be.

signature look
© Anke Desmet

Meet Stan Hawkes! Dit 12-jarig toptalent is de nieuwe beautyspecialist bij fashionista.be. Stan laat zich meteen van zijn beste kant zien, want vandaag toont hij zijn signature look en vertelt hij wat meer over zichzelf.

Stan Hawkes is twaalf jaar en is ondertussen al vier jaar bezig met make-up. Hij heeft zijn skills zo uitgebouwd dat hij de meest extravagante looks kan creëren. Maar hij weet ook hoe je bijvoorbeeld foundation en mascara flawless aanbrengt.

Passie voor make-up

Stan gaat vanaf nu regelmatig video’s op het Fashionista-YouTube-kanaal plaatsen. Zo komt er héél binnenkort een festivallook aan, en nog een heleboel andere leuke tutorials. Daarnaast zal hij ook de nieuwste en coolste producten voor jullie uittesten. Hij start meteen met een knaller van een video. Hierin laat hij zijn kleurrijke signature look zien én vertelt hij wat meer over zijn passie voor make-up.

Duimpje omhoog en abonneer

Vond je deze tutorial leuk? Geef dan een duimpje omhoog! Benieuwd wat we nog allemaal in petto hebben voor jullie? Abonneer dan zeker op ons kanaal!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.