Home Video FashionistaVlog Makeup by Stan blikt terug op een jaar vol tutorials en zet...

Makeup by Stan blikt terug op een jaar vol tutorials en zet zijn favorieten op een rijtje

Aan alle mooie sprookjes komt een einde en is het één jaar na de start van de tutorials een mooi moment om af te sluiten.

Makeup by Stan
© Anke Desmet voor Fashionista

Het is exact één jaar geleden dat Stans allereerste video op het Fashionista-YouTube-kanaal verscheen. Om dat te vieren én om mooi afscheid te nemen van iedereen die hem op de voet heeft gevolgd, herbekijkt hij enkele van zijn favoriete video’s.

Als je Makeup by Stan al een hele tijd volgt via Fashionista heb je Stan samen met ons zien groeien op het YouTubekanaal. Toch komt er aan alle mooie sprookjes een einde en is het één jaar na de start van de tutorials een mooi moment om af te sluiten.

Favoriete video’s

Daarom blikt Stan in een laatste video terug op enkele van zijn favoriete video’s die hij samen met ons heeft gecreëerd. De pride look staat natuurlijk bovenaan het lijstje, maar ook de waterproof mascara’s uittesten, vond Stan heel leuk!

Wil je Stans andere video’s ook (opnieuw) bekijken? Alles van Makeup by Stan vind je hier. Wil je Stan blijven volgen? Dat kan via zijn Instagramaccount en eigen YouTubekanaal.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.