Home Video Fashionista Exclusief Nora Gharib over ‘Heavy Sh!t’: ‘Het lijkt alsof niemand huilt, terwijl iedereen...

Nora Gharib over ‘Heavy Sh!t’: ‘Het lijkt alsof niemand huilt, terwijl iedereen huilt’

In 'Heavy Sh!t' bundelde Nora Gharib allerlei vragen en antwoorden voor en door jongeren.

Nora Gharib
© Lissa Van Eesbeeck

‘Heavy Sh!t’ van Nora Gharib ligt sinds 16 maart in de winkelrekken. In het boek bundelde de ‘Patser’-actrice allerlei vragen en antwoorden voor en door jongeren. Wij mochten haar spreken over het boek en waarom jongeren het nodig hebben, hoe je het beste omgaat met zware thema’s, wat zij doet als ze een mindere dag heeft en nog heel wat andere zaken.

Heavy Sh!t’ gaat taboes niet uit de weg, maar brengt de verhalen van binnenuit. Onderverdeeld in zes grote thema’s gaat het boek in op vragen waar jongeren mee zitten: Hoe komt het dat ik zo moeilijk vrienden maak? Welke drugs bestaan er, en wat zijn de gevaren ervan? Ik voel me slecht in mijn vel. Met wie moet ik praten?

Voor jongeren, door jongeren

Allemaal vragen die genuanceerd beantwoord worden in het boek, geschreven door Nora Gharib. Daarvoor sprak de ‘K3 zoekt K3’-ex-kandidate met experten, ouders, leerkrachten, maar vooral jongeren. Het is een boek voor jongeren, door jongeren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.