Home Video FashionistaVlog MAKEUP BY STAN: sweatproof make-uplook

MAKEUP BY STAN: sweatproof make-uplook

Als hij dan toch opgemaakt is, kan hij zijn look maar beter meteen uittesten tijdens een danstraining.

sweatproof make-uplook
© Anke Desmet voor Fashionista

Als je zweet, hoef je niet veel te doen voor je foundation naar alle kanten loopt en mascara zwarte vlekken onder je ogen achterlaat. Daarom laat beautyspecialist Stan zien hoe je een sweatproof make-uplook creëert.

Tijdens het sporten maken we ons natuurlijk niet op, maar er zijn tal van andere momenten waarbij je make-up op hebt en het er zo af zweet. Voor wie zich bijvoorbeeld opmaakt voor dans- of turnwedstrijden is het handig om te weten welke producten hij/zij daarvoor kan gebruiken. Ook wie al graag eens uitgaat, wil er natuurlijk het liefste de hele nacht flawless uitzien. Zelfs in de zomer kan een sweatproof make-up soms af en toe van pas komen. Daarom laat beautyspecialist Stan in een nieuwe tutorial zien hoe en met welke producten je die creëert!

En als hij dan toch helemaal opgemaakt is, kan hij die look maar beter meteen uittesten. Hij geeft het beste van zichzelf tijdens een van zijn danstrainingen. En achteraf? Dan ziet hij er nog steeds super fabulous uit. Getest en goedgekeurd!

Wil je meer tutorials zien? Alles van Makeup by Stan vind je via de link.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.