Home Fun DIY VIDEO: DIY-workshop bij Hema met Zita Wauters, Vexx en Elisa Guarraci

VIDEO: DIY-workshop bij Hema met Zita Wauters, Vexx en Elisa Guarraci

Hema

Hema organiseert in de eerste weken van het schooljaar DIY-workshops om je boeken en kaften leuk te versieren. Elisa Guarraci, Vexx en Zita Wauters verklappen er hun beste tips aan creatieve scholieren. Wij gingen een kijkje nemen op de eerste editie in Gent.

Tips en tricks

Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen, zijn leuke spullen natuurlijk essentieel. En mee zijn met de trends hoeft gelukkig niet veel te kosten! Afgelopen weekend organiseerde Hema een workshop in Gent waarbij drie bekende creatievelingen toonden hoe je je boeken en kaften kan pimpen.

Zita Wauters stond in voor de DIY en pimpte notitieboekjes met Instaxfoto’s, washitape en ander moois. Creatieve duizendpoot Elisa Guaracci toonde de tips en tricks achter het populaire handletteren. YouTuber Vexx liet zich helemaal gaan met coole doedels. Ook Jamie-Lee Six was van de partij. Zij ontving iedereen die interesse had in een workshop en deed er natuurlijk ook zelf aan mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Turnhout en Hasselt

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! Op woensdag 6 september en zaterdag 9 september organiseert Hema nog workshops, maar dan in Turnhout en Hasselt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.