Home Video Fashionista Exclusief VIDEO: glijden, zigzaggen en vooral veel vallen op het grootste aquapark van...

VIDEO: glijden, zigzaggen en vooral veel vallen op het grootste aquapark van België

Geloof het of niet: het is zó veel moeilijker dan het lijkt.

grootste aquapark

In mei meldden we dat het grootste waterpark van België deze zomer in Center Parcs De Vossemeren in Lommel te vinden zou zijn. Er werd met zoveel enthousiasme gereageerd, dat we het wel móésten uitproberen. Jawel, na het eindeloze gesukkel op het waterpark in Terhills vorige zomer, waagden we ons nogmaals aan een hindernissenparcours op het water. Blijkbaar stoot een ezel zich soms wel twee keer aan dezelfde steen.

All jokes aside: ondanks de vele valpartijen, zijn we onder de indruk van het waterpretpark in Lommel. Met een oppervlakte van 4.000 m2 en meer dan 100 hindernissen – oké, sommigen komen twee keer terug, maar dan nog – is het enorm groot. Hindernissen zoals het luchtkussen waar je elkaar wegkatapulteert en de grote glijbaan, die plots écht hoog is als je er bovenop staat, zijn grote pluspunten. Maar ook obstakels die er op het eerste gezicht simpel uitzien, kunnen een grote uitdaging vormen. Of toch als je geen klein, beweeglijk kindje meer bent… Het resultaat is navenant: pijnlijke arm-, been- én lachspieren.

Alle info over prijzen en reservaties vind je op de website van waterskicentrum De Vossemeren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.