Home Video Fashionista Exclusief VIDEO: het Gala van de Gouden K’s met Tinne Oltmans, Laura Tesoro,...

VIDEO: het Gala van de Gouden K’s met Tinne Oltmans, Laura Tesoro, Stien Edlund en vele anderen!

Tinne Oltmans: 'Voor lied van het jaar zou ik niet op mezelf stemmen, maar op Álvaro Soler.'

Het Gala van de Gouden K's

Wie tickets had gescoord voor het Gala van de Gouden K’s dit weekend, weet wat voor eens spetterende show het was. Tal van bekende gezichten, waaronder Laura Tesoro, Tinne Oltmans, Álvaro Soler en een heleboel anderen waren aanwezig op het evenement. Wij stelden hen speciaal voor jou enkele vragen.

Op zaterdagavond 26 januari werden in het Antwerps Sportpaleis tal van Gouden K’s uitgereikt aan onze favoriete artiesten en bekende gezichten. Zo nam Laura Tesoro twee awards mee naar huis, die voor ‘Tv-ster van het jaar’ en die voor ‘Coole Chick van het jaar’. De acteurs van ‘Nachtwacht‘ mochten ook twee prijzen in ontvangst nemen: ‘Film van het jaar’ voor ‘Nachtwacht: De poort der zielen’ en ‘Ketnet-serie van het jaar’. Proficiat!

Maar wie wilden zij zelf zien winnen? Tijdens het rodelopermoment hadden wij de kans om de genomineerden én aanwezige bekende gasten enkele vragen te stellen. Wie zouden de acteurs van ‘Nachtwacht’ bedanken als ze een Oscar zouden winnen? Wie mag er van Tinne Oltmans een Gouden K winnen? En met wie zou Stien Edlund weleens op het podium willen staan? Je ziet het in onderstaande video!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.