Home Fun Vond je ‘If I Stay’ ook zo goed? Dan is ‘Before I...

Vond je ‘If I Stay’ ook zo goed? Dan is ‘Before I Fall’ sowieso je ding

Before I Fall
Foto: Instagram @beforeifallfilm
Fans opgelet: wie gek is op de film ‘If I Stay‘, zal waarschijnlijk ook helemaal weg zijn van de nieuwe film ‘Before I fall‘. Het is een Amerikaans drama gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Lauren Oliver. De film gaat over een tienermeisje, Samantha Kingston, dat telkens de dag van haar dood opnieuw beleeft tot ze alles goed doet. Spannend!

Zakdoekje, please

Wie fan is van ‘If I Stay‘ zal zeker deze nieuwe film willen zien! Beide films hebben ongeveer dezelfde verhaallijn: een tienermeisje krijgt een auto-ongeluk en zweeft daarna tussen leven en dood. We herinneren ons allemaal wel nog hoeveel we geweend hebben bij de film waarin Chloë Grace Moretz de hoofdrol speelde. Waarschijnlijk zal dat nu niet anders zijn. ‘Before I Fall‘ brengt vragen naar boven over liefde, dood en hoe iemands leven dat van anderen kan beïnvloeden.

Waarover gaat de film?

De roman vertelt het verhaal van het populaire tienermeisje, Samantha Kingston, dat bovenaan de sociale piramide staat. Haar dag loopt perfect tot ze een auto-ongeluk krijgt en sterft.De volgende dag wordt ze weer wakker in haar bed. Alleen is het niet 13 februari, maar weer 12 februari. Die dag van haar dood beleeft ze vanaf dan elke dag opnieuw. En telkens probeert ze iets te veranderen waar ze spijt van heeft. Tot het goed is.

In de trailer krijgen we niet heel veel details te zien, maar de film lijkt helemaal ons ding!

 Zoey Deutch van ‘Vampire Academy’

Nog een reden om te kijken: actrice Zoey Deutch speelt de hoofdrol in de nieuwe film! We kennen haar wel van haar coole en grappige rol als Rose in ‘Vampire Academy’. We denken wel dat we haar nu wel een beetje anders zullen zien! Grappig detail: blijkbaar kennen Zoey en Chloë, de hoofdrolspeelsters van ‘Before I Fall’ en ‘If I Stay’, elkaar!

#problemchildren

A post shared by Zoey Deutch (@zoeydeutch) on

De film komt in Amerika uit in maart 2017. Wanneer de film bij ons te zien zal zijn is nog niet bekend. Wie ongeduldig is, kan wel al het boek lezen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.