Home Celebs LOL: deze op Belle geïnspireerde pop lijkt op… Justin Bieber

LOL: deze op Belle geïnspireerde pop lijkt op… Justin Bieber

Belle
Twitter: maryam
Binnen enkele maanden komt ‘Beauty and the Beast’ uit dus was het voor de makers hoog tijd om wat merchandise op de markt te brengen. Denk maar aan brooddozen, verschillende accessoires en natuurlijk ook een pop van Belle aka de prachtige Emma Watson. Alleen lijkt het resultaat niet op Emma, maar meer op Justin Bieber. Wait, what?

Wat het perfecte cadeau voor je jongere zusje moest zijn, is uitgedraaid op een grote flop (sorry guys!). Disney heeft een pop van Belle gemaakt in haar iconische gele jurk, maar het resultaat doet Emma Watson absoluut geen eer aan.

‘Beauty and the Biebs’

Het uiteindelijke resultaat lijkt eerder op iemand anders namelijk Justin Bieber… De gelijkenissen met de zanger en de pop zijn erg treffend, en verder heeft de Belle-pop ook een onnatuurlijk groot voorhoofd. Disneyfans zijn dan ook erg teleurgesteld met het resultaat.

‘Haar gezicht was erg glimmend en zat onder de sproetjes (wat ook eerder leek op een huidziekte). Verder is ook de vorm van haar hoofd – zeker aan de haargrens –  erg onnatuurlijk’, aldus iemand die pop in de winkelrekken had zien liggen.

Het heeft dan ook niet lang geduurd voor beelden van de pop online verspreid werden en de reacties zijn werkelijk hi-la-risch. Nu vond niet iedereen dat de pop op Justin Bieber leek, maar over één ding was Twitter het wel eens: het is gewoon een dikke #fail. Wij zetten enkele van onze favoriete reacties op een rijtje voor jullie:
Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.