Home Beauty AFGESLOTEN – AHA: dit is de nieuwste manier om puistjes te bestrijden...

AFGESLOTEN – AHA: dit is de nieuwste manier om puistjes te bestrijden (+ WIN!)

De goede bacteriën in het product herstellen de beschermlaag van je huid.

puistjes
Foto: Shutterstock

Er bestaan heel wat manieren om van acne af te komen, de ene al effectiever dan de andere. Toch hebben wij hét wondermiddel om van die vervelende puistjes af te komen, nog niet gevonden. Al kan daar nu misschien wel verandering in komen. Er is namelijk een nieuw hulpmiddel om puistjes te bestrijden: goede bacteriën!

Puistjes uitduwen is pijnlijk en is geen goed idee. Je houdt er vaak littekens aan over en het kan er zelfs voor zorgen dat je nog meer pukkels krijgt. Er bestaan al heel wat supermarktproducten om je acne te bestrijden, maar daar zit tot nu toe nog geen echte hit bij. Jongens en meisjes met hevige acne stappen dan ook vaak over op producten uit de apotheek of antibiotica. En zelfs dan raken velen er nog niet helemaal van af.

Goede bacteriën

Na tien jaar onderzoek komt het Antwerpse YUN met een gloednieuwe methode. Het Belgische merk is het eerste dat vorig jaar de Probiotherapy-methode lanceerde om puistjes te bestrijden. De bedoeling ervan is doeltreffende oplossingen bieden die de huidflora onderhouden, versterken en herstellen. En dat doen ze met levende bacteriën. Dankzij die bacteriën blijft de beschermlaag van je huid, die nodig is om schimmels en irritaties tegen te gaan, intact. Dat las je goed: om van je acne af te komen, smeer je goede bacteriën op je gezicht/rug/borst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zoals je in de video ziet, trekken de goede bacteriën ten strijde tegen de slechte en maken ze je huid op die manier egaler.

>>>

1 / 3
YUN ACN Therapie
YUN ACN+ Therapie
YUN ACN Therapie
YUN ACN Therapie

YUN ACN+ Therapie
YUN ACN+ Therapie

Wil je graag kans maken op een van de 5 setjes t.w.v. 70 euro? Weet dan dat deze wedstrijd exclusief voor Fashionista-app’ers is. Dat betekent dat je onze app op je smartphone moet hebben om te kunnen meedoen. Geen nood: hij is helemaal gratis en heel leuk. Zo ga je te werk:

1. Download de Fashionista-app. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de hotste trends én leuke wedstrijden zoals deze.

Voor Androidbit.ly/FashionistaAppAndroid

Voor iPhone:  bit.ly/FashionistaAppiPhone

2. Druk op de drie streepjes in de linkerbovenhoek en vind de code van 4 cijfers.

3. Geef de code die je vond in in de app en laat je gegevens achter. En dan: fingers crossed!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De wedstrijd loopt van maandag 7 mei tot maandag 14 mei 2018, middernacht. De winnaars worden op dinsdag 15 maart op de hoogte gebracht. Good luck!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.