Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: 10 x 2 gepersonaliseerde vriendschapsbandjes van Bling Friends Forever

AFGESLOTEN – WIN: 10 x 2 gepersonaliseerde vriendschapsbandjes van Bling Friends Forever

Het is Girl Friends Day, en dat moet gevierd worden!

Bling Friends Forever
Bling Friends Forever

Vandaag is het Girl Friends Day! En om dat te vieren, mogen wij 10 x 2 vriendschapsbandjes van het Belgische merk Bling Friends Forever weggeven. Wil jij je vriendin tonen hoeveel je om haar geeft en haar verwennen met een gepersonaliseerd armbandje? Lees dan snel verder!

Bling Friends Forever is een Belgische webshop die zich specialiseert in gepersonaliseerde juwelen om familie en vrienden te verwennen met een leuk cadeau. Het bedrijf uit Izegem verkoopt vriendschapsbandjes die bestaan uit vijf verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, groen, roze en rood.

Zilver of goud

Voor de hanger kan je kiezen uit zilver- of goudkleur en vijf figuurtjes. Wil je een hartje, ster, klavertjevier, jongen of toch liever meisje? Dat kan allemaal! Wil je het helemaal persoonlijk maken? Dan kan je het bedeltje laten graveren met een woord van maximaal 10 letters.

WIN WIN WIN

Wat is er beter om Girl Friends Day te vieren dan een armbandje aan je beste vriendin (of vriend) te geven? Het draait nu allemaal om de vriendschap. Wij mogen 10 Fashionista-lezeressen gelukkig maken met 2 gepersonaliseerde vriendschapsbandjes t.w.v. 30 euro per stuk.

Het enige wat je hoeft te doen is een simpele vraag beantwoorden én ons vertellen waarom je graag zou winnen. Laat je gegevens achter en wie weet ben jij binnenkort wel een van de gelukkige winnaars!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De wedstrijd loopt tot en met 7 augustus 2018 om 23u59. De winnaars worden op 8 augustus 2018 op de hoogte gebracht.

Wedstrijdreglement

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.