Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: 25 x pakket OGX Champagne Fizz + Sleek mascara...

AFGESLOTEN – WIN: 25 x pakket OGX Champagne Fizz + Sleek mascara en glitter topper t.w.v. € 39,96

Wie wil er dat nu niet graag in de postbus vinden?!

win

Wil je jezelf eens verwennen met een Instaworthy kerstpakketje? Goed nieuws, want wij mogen maar liefst 25 (!) pakketten van OGX in combinatie met Sleek weggeven! Elk setje bevat een limited-editionshampoo en -conditioner Champagne Fizz van OGX en een mascara en glittertopper van Sleek. Hebben!

Het is kerstcadeautjesweek bij Fashionista en dat wil zeggen dat iedereen in de prijzen kan vallen bij ons. Aan hoe meer wedstrijden je deelneemt, hoe meer kans je maakt om één (of meerdere) van onze leuke pakjes te winnen.

OGX x Sleek

Vandaag mogen wij enkele persoonlijke favorieten weggeven. We hebben namelijk een setje samengesteld met de twee hippe merken OGX en Sleek. In elk pakket t.w.v. zit een Champagne Fizz-shampoo en -conditioner, Take You High-mascara én Shatter Glass-glitterliptopper in de kleur Bad Moon. Wie wil er dat nu niet graag in de brievenbus vinden?!

Pompelmoes, vlierbloesem en witte druif

De Champagne Fizz-shampoo en -conditioner van OGX hebben de heerlijke geuren van pompelmoes, vlierbloesem en witte druif. Met die ingrediënten zorgt het product voor een rijkelijke hydratatie, ideaal voor droog haar.

De zwarte Take You High-mascara heeft een smal borsteltje met korte haartjes dat zorgt voor een verlengend effect op je wimpers. De Shattered Glass-liptopper is ideaal om dat extraatje te geven aan je beautylook. Glitter en shine!

1 / 4
OGX Champagne Fizz-shampoo
OGX Champagne Fizz-conditioner
Sleek Take You High-mascara
Sleek Shattered Glass-liptopper
OGX Champagne Fizz-shampoo
OGX Champagne Fizz-shampoo

OGX Champagne Fizz-conditioner
OGX Champagne Fizz-conditioner

Sleek Take You High-mascara
Sleek Take You High-mascara

Sleek Shattered Glass-liptopper
Sleek Shattered Glass-liptopper

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Bedankt voor je deelname! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, hou gewoon onze FacebookpaginaInstagram of app in het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijdenBetter luck next time!

WIN WIN WIN

Wil je graag kans maken op een van de feestelijke pakketjes van OGX x Sleek t.w.v. € 39,96? Vul dan onderstaande wedstrijdvraag in, vul de schiftingsvraag in, laat je gegevens achter en wie weet ontvang jij binnenkort een mailtje dat je de gelukkige winnaar bent! De wedstrijd loopt van woensdag 12 december tot dinsdag 18 december 23u59. De winnaars worden op 19 december op de hoogte gebracht. Good luck!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wedstrijdreglement

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.