Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: 5 x een kerstpakket van Yves Rocher t.w.v. €...

AFGESLOTEN – WIN: 5 x een kerstpakket van Yves Rocher t.w.v. € 54,60

Yves Rocher

Vandaag mogen we de beauty addicts verwennen met een kerstpakketje van Yves Rocher. Wil je kans maken op een geschenkset t.w.v. € 54,60 die helemaal feestelijk oogt? Lees dan snel verder!

Speciaal voor de feestdagen komt Yves Rocher dit jaar met drie kerstedities op de markt. Zo zijn er verschillende thema’s: Nuit Vanille, Golden Tea en Red Apple. De collecties bestaan uit make-up, parfum, douchegel, handcrème… You name it! De verpakking is to die for en sommige beautyproducten zijn ook heel mooi verpakt in verschillende samengestelde geschenksets.

Eau de toilette, doucheolie, highlighter en oogschaduwpalet

Nu hebben we goed nieuws, want wij mogen namelijk 5 samengestelde geschenken weg geven. Daarin vind je een ‘Nuit Vanille’-eau de toilette en -doucheolie, een highlighter en een oogschaduwpalet met penseel. Elk pakket t.w.v. € 54,60 is helemaal in het kerstthema met zijn betoverende verpakking. De parfum en doucheolie hebben een heerlijke geur van vanille, bergamot, jasmijnbloesem en cederhout.

Eau de toilette

€ 16,90 – Yves Rocher

Doucheolie

€ 6,90 – Yves Rocher

Duo highlighter

€ 14,90 – Yves Rocher

Oogschaduwpalet

€ 15,90 – Yves Rocher

[td_smart_list_end]

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Bedankt voor je deelname! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, hou gewoon onze FacebookpaginaInstagram of app in het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijdenBetter luck next time!

WIN WIN WIN

Wil je graag kans maken op een van de vijf beautypakketten van Yves Rocher? Vul dan onderstaande wedstrijdvraag in, vul de schiftingsvraag in, laat je gegevens achter en wie weet ontvang jij binnenkort een mailtje dat je de gelukkige winnaar bent! De wedstrijd loopt van dinsdag 11 december tot maandag 17 december, 23.59 uur. De winnaars worden op 18 december op de hoogte gebracht. Good luck!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wedstrijdreglement

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.