Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: 5 x een Atelier Box van Atelier Veritas voor...

AFGESLOTEN – WIN: 5 x een Atelier Box van Atelier Veritas voor een toffe DIY-totebag

Atelier Veritas
In een nieuwe FashionistaVlog gebruikt Lynn een Atelier Box van Atelier Veritas om twee toffe, originele totebags te maken voor Moederdag. Jij kan haar voorbeeldjes namaken óf zelf een leuk ontwerp verzinnen, als je één van de vijf dozen wint die wij hier en nu weggeven!

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Bedankt voor jullie deelname! Deze vijf Fashionista’s krijgen binnenkort een Atelier box van Veritas in de bus:

  • Ingrid De Maeyer
  • Valerie Bogaert
  • Evelyne Hardeman
  • Marilyne Troquay
  • Céline Roobroeck

De winnaressen krijgen een mailtje in hun inbox en de vouchers worden vandaag nog op de post gedaan!

Ben je er niet bij? Niet getreurd, hou gewoon onze FacebookpaginaInstagram of app in het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijdenBetter luck next time!

Stempelplezier

In de Atelierkrant van Atelier Veritas vind je superveel toffe DIY-ideetjes, maar wij waren onmiddellijk verliefd op deze bestempelde tassen. In een-twee-drie maak je een coole totebag die niemand anders heeft, en je hoeft er zelfs niet heel handig voor te zijn. Atelier Veritas stuurde ons vijf (super schattige) doosjes op met telkens een linnen tas, een of meerdere stempels, een of meerdere kleurtjes inkt en een stappenplan in. En die wachten hier op een winnaar!

What to do? 

Simpel: bekijk de nieuwe FashionistaVlog voor wat inspiratie, geef ‘m een duimpje, abonneer je op het YouTube-kanaal van Fashionista België en kom dan terug naar hier. Een makkelijk op te lossen wedstrijdvraag – nee echt, easy peasy – en enkele contactgegevens later zit je in het systeem en kan je beginnen duimen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De wedstrijd loopt af op woensdag 10 mei om 23u59. Een van de volgende dagen worden de vijf winnaars gecontacteerd en bekendgemaakt.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.