Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: maak komaf met acne met de exfoliant en moisturizer...

AFGESLOTEN – WIN: maak komaf met acne met de exfoliant en moisturizer van Paula’s Choice

Wij mogen 10 lezeressen gelukkig maken met een setje t.w.v. 62 euro.

acne
© Paula's Choice

Acne en puistjes zijn iets waar je als tiener het meeste mee struggelt. De ene heeft er meer last van dan de andere, maar hoe dan ook, het is niet leuk. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. We mogen namelijk tien beautypakketten van Paula’s Choice t.w.v. 62 euro weg geven!

Heb je last van puistjes , mee-eters , grove poriën en roodheid? Clear 2% BHA en Clear Oil Free Moisturizer van Paula’s Choice zijn je redder in nood! Het eerste product is een luchtige en kalmerende vloeistof die dode huiscellen verwijdert en roodheid en puistjes vermindert. De substantie bevat 2% salicylzuur en is dus perfect om je poriën te reinigen. En het beste eraan is: je kan het gewoon laten indringen, dus je hoeft het niet af te spoelen!

Het tweede product is de Clear Oil Free Moisturizer is een gloednieuwe nachtcrème met een unieke formule die roodheid vermindert en poriën minder zichtbaar maakt. Daarnaast biedt de moisturizer ook een lichte hydratatie, een egalisering van de huid en vermindering van droge plekken.

WIN WIN WIN

Nu hebben wij supergoed nieuws, want wij mogen tien setjes dat beide producten bevat weg geven. Wil jij kans maken op een van de 10 pakketten van Paula’s Choice? Begin dan maar héél goed na te denken, want het enige wat je moet doen is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden, de schiftingsvraag invullen, je gegevens achterlaten en duimen maar! De wedstrijd loopt van maandag 4 maart tot zondag 10 maart, 23u59.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Good luck girls!

Wedstrijdreglement

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.