Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: boek ‘Riverdale: Hoe het allemaal begon’

AFGESLOTEN – WIN: boek ‘Riverdale: Hoe het allemaal begon’

Kom te weten hoe het leven van Archie, Betty, Jughead en Veronica eruitzag voor het eerste seizoen.

riverdale

Terwijl we ongeduldig afwachten tot ‘Riverdale’ terug van start gaat op Netflix, hebben wij een heel leuk boek waar je even zoet mee bent. Wij mogen 20 exemplaren weg geven van de prequel ‘Riverdale: Hoe Het Allemaal Begon’.

Wil jij weten hoe het leven van Archie, Betty, Jughead, Veronica en Cheryl er voor de dood van Jason Blossom eruit zag? Dat kan je lezen in het prequelboek ‘Riverdale: Hoe Het Allemaal Begon’ waar wij 20 exemplaren van weggeven!

De prequel laat zien hoe het leven van Archie, Betty, Jughead en Veronica eruitzag voor het eerste seizoen van ‘Riverdale’. Het boek is geschreven vanuit het standpunt van elk personage. Archie is verliefd, Betty loopt stage in Los Angeles, Jughead probeert te overleven en Veronica is de queen van Manhattan. Het boek geeft ons antwoorden op verschillende vragen. Wat veroorzaakte de spanning tussen Jughead en Archie? Hoe zag Veronica’s leven eruit in de Big Apple? En hoelang is Betty al verliefd op Archie?

Riverdale: Hoe het allemaal begon, Micol Ostow, € 16,99

WIN WIN WIN

Wil jij kans maken op één van de 20 exemplaren? Begin dan maar héél goed na te denken, want het enige wat je moet doen is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden, de schiftingsvraag invullen, je gegevens achterlaten en duimen maar! De wedstrijd loopt van dinsdag 9 april tot maandag 15 april, 23u59.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Good luck girls!

Wedstrijdreglement

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.