Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: een heerlijke lunch t.w.v. 50 euro bij de Clouds...

AFGESLOTEN – WIN: een heerlijke lunch t.w.v. 50 euro bij de Clouds of Fashion-pop-up

Zeker een bezoekje waard!

Clouds of Fashion

Na de succesvolle editie vorig jaar is de pop-up van Clouds of Fashion sinds 31 maart terug. De hele zomer kan je op de dijk van Knokke genieten van lekker eten en drankjes, om daarna nog even een kijkje te nemen in de winkel. En wij hebben goed nieuws: wij mogen namelijk een lunch t.w.v. 50 euro weggeven aan een van jullie!

Vorig jaar vestigde Laurentine Van Landeghem zich voor het eerst in Knokke met haar Clouds of Fashion-pop-up. De winkel én foodbar waren zo’n groot succes dat de onderneemster besloot het dit jaar nog eens te doen. Daarnaast breidt ze haar zaak ook nog eens uit door in mei een tweede pop-up te openen in Oostende. Daar zal geen eten geserveerd worden, maar kan je wel de leuke collectie shoppen!

Vlees, vis, vegetarisch en vegan

Sinds maart kan je dus van vrijdag tot zondag terecht in Clouds of Fashion in Knokke om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Er is ook voor iedereen wat wils. Er staan zowel vlees- en visgerechten op de kaart, maar ook vegetarische en zelfs vegan opties.

Aanraders

Wij besloten om eens een kijkje te gaan nemen en zelf gezellig te lunchen. En zoals verwacht, was het superlekker! De burrata met gekleurde tomaat en basilicum en de ravioli met ricotta en spinazie zijn allebei échte aanraders. Ook het drankje Bush Berry moet je zeker proeven als je er bent.

Hou goed de openingsuren in de gaten op de website, want die variëren van maand tot maand. Je kan ook online een tafeltje reserveren. Zo ben je zeker van je plek!

COF Knokke, Zeedijk 659, 8300 Knokke-Heist, open tot 2 september. 

WIN WIN WIN

Wil je graag een lunch t.w.v. 50 euro bij Clouds of Fashion winnen? Vul dan onderstaande wedstrijdvraag in, laat je gegevens achter en wie weet ontvang jij binnenkort een mailtje dat je de gelukkige winnaar bent! De wedstrijd loopt van dinsdag 24 april tot dinsdag 1 mei middernachtGood luck!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.