Home Winnen AFGESLOTEN – WIN op de app: een roze Kånken-rugzak van Fjällräven ter...

AFGESLOTEN – WIN op de app: een roze Kånken-rugzak van Fjällräven ter waarde van € 89,95

Fjällräven
Foto: nyxie.de

We know, je wil er nog niet aan denken. Maar wat als we je alleen aan het leuke deel van het begin van het schooljaar doen denken, namelijk nieuwe schoolspullen? Een nieuwe rugzak zou de terugkeer naar de schoolbanken nét iets minder pijnlijk maken, toch?

Fjällräven is oorspronkelijk dan wel een outdoormerk dat heel degelijk kampeer- en trekgerief maakt, anno 2017 kennen wij het Zweedse merk vooral dankzij de Kånken, de rugzak die echt elke hipster heeft. En hij verovert ook de speelplaats!

Back to school

We vinden het bijna spijtig dat we niet meer naar school mogen, want de supermooie Kånken-rugzak is echt ideaal als schooltas. Meer nog: de backpack werd oorspronkelijk ontworpen om rugproblemen bij Zweedse schoolkinderen te vermijden!

Er passen perfect meerdere A4-cursusblokken of kaften in de Kånken, hij is heel stevig en ziet er vooral very cool uit. De backpack vind je in 48 (!) verschillende versies, waaronder sommigen met twee verschillende kleuren (of printjes) voor de rugzak en de schouderbandjes en handgreep. Er bestaat ook een kleinere versie, de Kånken Mini, die dan weer ideaal zou kunnen zijn voor de lessen L.O.

>>>

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

De computer heeft uit 258 Fashionista’s één gelukkige gekozen. Birgit Joosen gaat back to school met de prachtige Peach Pink Kånken van Fjällraven!

Ben je er niet bij? Niet getreurd, hou gewoon onze Facebookpagina, Instagram of app in het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijden. Better luck next time!

>>>

Peach Pink = perfect!

Na héél lang nadenken – zó veel keuze! – leek de Kånken in Peach Pink ons het meest ‘Fashionista’, dus het is één exemplaar van die knalroze backpack die hier we weggeven. Wat moet je doen? Onze app downloaden en op zoek gaan naar de code!

Fashionista-app

Deze Fjällräven-wedstrijd is exclusief voor Fashionista-app’ers. Dat betekent dat je onze app op je smartphone moet hebben om te kunnen meedoen. Geen nood: hij is he-le-maal gratis en heel leuk. Zo ga je te werk:

1) Download de Fashionista-app

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de hotste trends én leuke wedstrijden zoals deze!

Voor Androidbit.ly/FashionistaAppAndroid

Voor iPhone:  bit.ly/FashionistaAppiPhone

2) Druk op de drie streepjes in de linkerbovenhoek en vind de code van vier cijfers!

3. Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag (TIP: lees het artikel!), de code die je vond in de app en laat je gegevens achter.

De wedstrijd loopt tot en met zondag 27 augustus, 23u59. De winnaar wordt op maandag 28 augustus op de hoogte gebracht.

SUCCES, GIRLS!

Wedstrijdreglement

Apple is not involved in any way with the contest or sweepstakes.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.