Home Winnen WIN: 1 van de 2 VIP-tickets voor de opening van MONKI op...

WIN: 1 van de 2 VIP-tickets voor de opening van MONKI op 16 november

Onze modehartjes juichen

Monki
Instagram @monki

Volgende week is het ein-de-lijk zover: MONKI opent op 17 november zijn eerste winkel in België, en dat is meteen de allergrootste van de hele wereld. Onze modehartjes juichen, onze portemonnee iets minder, oeps! En nog beter nieuws: wij mogen twee fashionista’s en hun plus one blij maken door hen naar de exclusieve VIP-opening te sturen op donderdag 16 november!

Wij zijn hélemaal fan van MONKI. Origineel, betaalbaar én kleur! Wij waren dan ook door het dolle heen toen we hoorden dat 17 november de allergrootste MONKI ter wereld (!) opengaat op de Meir in Antwerpen. Om 10u gaan de deuren open en de eerste 200 aanwezigen krijgen 40 % korting. Yesss! De hele dag krijg je ook een korting van 20 %, dus dat maakt onze portemonnee dan weer een beetje gelukkiger.

Maar het zou natuurlijk nóg cooler zijn als je bij de exclusieve VIP-party de dag ervoor kon zijn, niet? Daar kan je namelijk shoppen aan 20 % korting (en misschien wel BV’s spotten!). Oh ja, het is ook met hapjes én drankjes.

These #monkistyle boots though… Shop thru the link in bio 📲

A post shared by Monki (@monki) on

DETAILS

When? Donderdag 16 november 2017

Where? Meir 73, Antwerpen

Time? 19u30 – 22u

WIN WIN WIN

Wil jij er graag bij zijn 16 november in Antwerpen? Dan heb je geluk, want Fashionista mag twee lezeressen en hun plus one blij maken met een VIP-ticket voor de exclusieve opening! Vul onderstaande wedstrijdvraag in, laat je gegevens achter en wie weet, zien we jou volgende week donderdag! Eén kleine voorwaarde: je moet wel 16 jaar zijn om te kunnen deelnemen. Sorry, girls! De wedstrijd loopt tot dinsdag 14 november, 23u59. Het wedstrijdreglement vind je hier.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.