Home Winnen AFGESLOTEN – WIN: viptoegang tot de gigantische closet sale van o.a. An-Katrien,...

AFGESLOTEN – WIN: viptoegang tot de gigantische closet sale van o.a. An-Katrien, Yentl Keuppens en Lotte Feyen

Wil jij als eerste een kijkje nemen en een luxe goodiebag ontvangen?

closet sale

In februari vertelden we jullie het goede nieuws over de gigantische closet sale van de grootste fashion addicts. Nu hebben we nóg beter nieuws, want samen met een vriendin maak jij kans op een duoticket waarmee je viptoegang krijgt tot het evenement!

Op 5, 6, 7 en 8 april is het zover: dan verkopen de grootste fashion lovers hun kledij tijdens REFASHION Days. Wil jij héél graag als eerste een kijkje nemen in de kledij van onder anderen An-Katrien, Yentl Keuppens, Lotte Feyen en heel wat andere fashionista’s? Zou je graag de mooiste koopjes scoren? Dat kan, want wij geven namelijk een duoticket weg waarmee je 15 minuten vroeger toegang krijgt tot de closet sale!

15 minuten

Samen met een vriendin of je mama maak je dus kans op toegang 15 minuten vóór de deuren officieel opengaan. Zo kan je op 5 april 2018 als eerste de leukste items te scoren. En een luxe goodiebag hoort er natuurlijk ook bij!

WIN WIN WIN

Wil jij zo’n exclusief pre-shoppingmoment tijdens REFASHION Days winnen? Begin dan maar héél goed na te denken, want het enige wat je moet doen, is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden en je gegevens achterlaten. Fingers crossed! Zorg er ook zeker voor dat je op donderdag 5 april 2018 om 18u45 vrij bent en naar de citadel in Diest kan komen.


De wedstrijd loopt van maandag 19 maart tot 26 maart 2018, 23u59Good luck, girls!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.