Home Beauty Dit zijn de enige beautyproducten die je deze winter absoluut in je...

Dit zijn de enige beautyproducten die je deze winter absoluut in je toilettas wil

Vergeet die gebarsten lippen en droge huid!

© Getty

Heb jij een leuke wandeldate met je vriendinnen op de planning staan? Dan wil je natuurlijk dat je outfit on point is, maar ook je gezichtje er stralend uitziet. Tijdens de wintermaanden kan je huid het dan ook hard te verduren krijgen. Wij tippen je de belangrijkste beautyproducten om nu in je toilettas te stoppen en waarmee je de winter zonder kwaaltjes door kan komen.

1 / 6
Hydraterende dagcrème
Handcrème
(Getinte) lipbalsem
Voedende shampoo
Olie
Gezichtsmasker met vitamine C
Hydraterende dagcrème
Hydraterende dagcrème

Je ochtendroutine start tijdens de wintermaanden uiteraard met een goede hydratatie. Deze verfrissende gelcrème van Clinique biedt bijvoorbeeld een onmiddellijke hydratatieboost. Het houdt dan ook al het natuurlijke vocht vast in je huid waardoor je er fris, gezond én stralend uitziet. Bonus: de crème werkt 72 (!) uur lang, zelfs nadat je je gezicht gewassen hebt.

€ 17,25 voor 30 ml – Clinique via De Bijenkorf

Handcrème
Handcrème

Heb jij net je nagels in een winters kleurtje gelakt? Dan wil je natuurlijk dat ook je handen er stralend en verzorgd uitzien. Een handcrème met vochtinbrengende bestanddelen is een must om ruwe handen te voorkomen. Zeker nu de temperaturen om te bevriezen zijn, er een koude wind staat en je handen het hard te verduren krijgen met die desinfecterende handgels. Deze van Mádara trekt bovendien snel in in de huid en kan je ook gebruiken voor broze nagels.

€ 10,95 voor 75 ml – Mádara via Bio’ty lab

(Getinte) lipbalsem
(Getinte) lipbalsem

Door de koude temperaturen en die gure wind worden we in de winter vaak geconfronteerd met gebarsten lippen. Die doen niet alleen pijn, maar zorgen ook voor een lastig gevoel. Een goede lipbalsem is dus een item dat niet mag ontbreken in jouw toilettas. Wil jij je lippenstift niet inruilen voor een balsem? Kies dan een getinte balsem zoals deze vuurrode van Labello. Hallo glanzend effect én mooi kleurtje!

€ 5,99 – Labello via Di

Voedende shampoo
Voedende shampoo

Niet alleen je huid, maar ook je haar krijgt het tijdens de wintermaanden flink te verduren. De lucht is namelijk kouder en droger, en dat resulteert in droge, weerbarstige haarlokken. Schakel dus over op een voedende shampoo zodat je je glanzende kapsel mooi kan behouden. Wedden dat zelfs je puntjes er verzorgder zullen uitzien?

€ 9,50 voor 200 ml – Rituals via De Bijenkorf

Olie
Olie

Willen die hydraterende crèmes hun werk maar niet doen? Haal er dan eens het ultieme wondermiddeltje bij: een gezichts- of lichaamsolie. Niets geeft je huid zo’n stralende finish als een verzorgende olie. Breng hem wel altijd als laatste stap van je beautyroutine aan, want de olie legt een soort laagje op je huid dat alle voorgaande producten helpt vast te houden. Deze 100 % natuurlijke olie van Cîme bevat een unieke mengeling van zes kostbare biologische oliën en heeft geen overweldigend parfum.

€ 24,50 voor 100 ml – Cîme via Juttu

Gezichtsmasker met vitamine C
Gezichtsmasker met vitamine C

De donkere wintermaanden staan bij ons ook gelijk aan een lekker warme badjes. Het liefst nog met een goed boek of leuk magazine erbij. Maak van die me-time ook gebruik om je gezicht eens extra in de watten te leggen met een maskertje. Dit sheetmasker is doordrenkt met een vitamine C-serum dat je huid instant van een prachtige glow voorziet.

€ 12 – Pixi via De Bijenkorf

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.