Home Beauty YASSS: binnenkort vind je ook beautyproducten op Zalando.be

YASSS: binnenkort vind je ook beautyproducten op Zalando.be

Na Duitsland, Oostenrijk en Polen zijn wij eindelijk aan de beurt!

zalando

Vanaf (ten laatste) begin april zal je op Zalando.be een categorie beauty terugvinden. Na het grote succes in Duitsland, Oostenrijk en Polen verkoopt de webshop binnenkort ook make-up en verzorgingsproducten in België. Die arme, arme bankrekening…

Een kijkje op de vorig jaar gelanceerde beautypagina van de Duitse Zalando-website doet een beetje beautylover kirren van plezier. Klassiekers zoals M.A.C., Clinique en Estée Lauder staan er naast nichemerken zoals het Australische Sand & Sky, Pixi, the Balm en it’s skin. Binnenkort zullen ook wij die geweldige goodies gewoon in ons geliefde Zalando-winkelmandje kunnen stoppen, al dan niet samen met enkele stuks uit de kledingcategorie.

Mix van lokale en internationale merken

Het toevoegen van beautyproducten op Zalando is tot nu toe een groot succes, aldus Pamela Wade-Lehman, hoofd van Zalando Beauty. ‘In drie van de vijf dozen die we opsturen met kleding zitten nu al schoonheidsproducten’, zegt ze. Zalando Beauty werd in maart van vorig jaar opgestart in Duitsland en ondertussen al uitgebreid naar Oostenrijk in Polen. Naast ons landje, krijgen ook Denemarken, Zweden, Italië en Frankrijk tegen begin april een Zalando Beauty-pagina. Er zou een mix van lokale en internationale merken op de pagina verschijnen, met een nadruk op duurzame en natuurlijke (vaak organische) producten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.