Home Beauty MUST HAVE: deze budgetproof lipliner van Essence is super populair

MUST HAVE: deze budgetproof lipliner van Essence is super populair

Prijskaartje? 99 cent!

lipliner
© Getty

Op zoek naar een goede lipliner, maar wil je liever geen exemplaar dat tientallen euro’s kost? Geen probleem, want duurder is niet altijd beter als het op beautyproducten aankomt. Er is namelijk een lippotlood dat wereldwijd geliefd is waar je nog geen euro (je leest het goed!) voor moet neerleggen.

Betaalbare beautyproducten die bovendien nog eens erg kwalitatief zijn, zijn niet zo moeilijk te vinden. Al moeten we eerlijk toegeven dat we niet hadden verwacht dat deze absurd goedkope lipliner zo’n positieve reacties zou krijgen. Het is namelijk de Contouring Lip Linervan Essence die wereldwijd alleen maar lovende commentaren krijgt. Ook beauty editor Bella van Glamour UK is alleen maar positief over het potloodje. ‘De textuur is perfect waardoor je hem makkelijk kan aanbrengen op je lippen. Je tekent er zonder moeite een strakke lijn mee die overigens uren blijft zitten.’

Lost In Love

De Contouring Lip Liner van Essence is verkrijgbaar in verschillende tinten, maar de kleur waar het internet zo dol op is, is ‘Lost In Love’. Een heel natuurlijke tint die bij de meeste mensen aansluit bij hun natuurlijke lipkleur. Perfect voor een everyday look, dus! Nog een laatste voordeel is het prijskaartje, want voor het lippotlood betaal je slechts 99 cent aan de kassa. Meteen een voorraadje inslaan, denken wij dan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.