Home Beauty COOL: Lush heeft een bruisbal in de vorm van een Fidget Spinner...

COOL: Lush heeft een bruisbal in de vorm van een Fidget Spinner uitgebracht

INSTAGRAM @LUSHKITCHEN

De bangelijkste bruisballen zijn ongetwijfeld die van Lush, maar nu heeft het merk zichzelf toch overtroffen. Ze hebben namelijk een exemplaar in de vorm van Fidget Spinner uitgebracht. Vanavond een badje nemen?

Werken bij de Lush Kitchen is echt een droomjob. Je mag er een hele dag experimenteren met ingrediënten om zo de gekste bruisballen te bedenken, en hun laatste creatie is werkelijk ge-ni-aal. Ze hebben namelijk een bruisbal gecreëerd in de vorm van een Fidget Spinner. Enter: de Lush Bubble Bar Fidget Spinner.

Enige probleem? De bruisbal was letterlijk in één uur uitverkocht en dat op een maandagochtend… Gelukkig zijn ze bij de Lush Kitchen meteen aan de slag gegaan in de hoop om zo snel een nieuwe voorraad klaar te hebben.

‘Blijkbaar was de Lush Bubble Bar Fidget Spinner iets populairder dan we gedacht hadden. Wij zijn echt overweldigd door het immense aantal reacties. De bruisbal is momenteel uitverkocht, want het was in eerste instantie een limited edtion. Maar we kunnen de wensen van onze klanten natuurlijk niet negeren, dus wie weet komt er binnenkort wel een nieuwe lading aan.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.