Home Beauty Deze make-upartieste gebruikt Lush bathbombs als haar beautyinspiratie!

Deze make-upartieste gebruikt Lush bathbombs als haar beautyinspiratie!

Foto: Instagram @kimberlymargarita_

Wij zijn altijd super impressed als we een nieuwe make-uplook zien bij onze beste vriendinnen. Toch is dat niets vergeleken met de echte make-upartiesten waardoor je best friend een amateur lijkt. De artiest Kimberly Margarita is er daar een van én zij gaat nog een hele stap verder. Zij haalt haar inspiratie namelijk bij de Lush-bruisballen!

Kleurrijke creaties

Geef toe, jij bent verslaafd aan die kleurrijke, magische en heerlijk ruikende bruisballen van Lush Cosmetics. Wij ook! Daarom zijn we zo jaloers op de make-uplooks die de Canadese artieste én YouTuber Kimberly Margarita tovert op haar gezicht. Haar inspiratie voor de kleurrijke creaties haalt ze namelijk bij de leuke bath bombs van het Britse cosmeticamerk.

Oh, oh, oh, it’s magic

Elke look die ze op haar Instagrampagina post is kleurrijk, adembenemend en magisch. Het leukste van al is dat ze telkens vermeldt welke make-up ze gebruikte én waar ze haar ideeën haalde. Ze inspireerde zich al op de Ups-A-Daisy, Intergalactic, Luxury Lush Pud en Golden Egg.

Hoeveel talent kan iemand hebben?! Vraag ons niet hoe ze het doet, want wij kunnen zelfs geen simpele eyeliner tekenen, laat staan dat we zo’n kunstwerk kunnen creëren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.