Home Beauty James Charles brengt je favoriete beautygoeroes samen voor een virtuele collab

James Charles brengt je favoriete beautygoeroes samen voor een virtuele collab

Van NikkieTutorials over Manny MUA tot Patrick Star.

james charles
© James Charles via YouTube

Fan van beautysterren zoals NikkieTutorials, Manny MUA en Patrick Starrr? Goed nieuws, want je kan nu je favoriete beauty gurus aan het werk zien in één video. James Charles bracht hen allemaal virtueel samen voor de #passthebrushchallenge.

James Charles daagde in de vorige aflevering van ‘Instant Influencer‘ zijn artiesten uit om samen te werken met enkele van de grootste namen in beautyland. En dat inspireerde hem om in zijn nieuwste YouTube-video iets gelijkaardigs te doen.

Zoals hij vertelt in de intro is het door het coronavirus momenteel niet mogelijk om de collab challenge in real life te doen. Dus vond James er niets beter op dan zijn favorieten uit de beauty gemeenschap virtueel samen te brengen. In James’ nieuwe video ‘The Biggest Beauty Collab in History’ doen James CharlesNikkieTutorials, Patrick Starrr, Manny MUA, Mykie, Bretman Rock, Louie’s Life en Nikita Dragun hun eigen versie van de #passthebrushchallenge, die je misschien wel kent van TikTok. De bedoeling is dat ze elk één stap uit hun beautyroutine doen.

Lockdown

NikkieTutorials mag het startschot geven en wordt door James geïntroduceerd als ‘een van de vriendelijkste en meest getalenteerde artiesten in de beauty community die hem inspireerde om zijn kanaal te starten en hem altijd heeft gepusht om zijn inhoud tot een volgend niveau te brengen’. Terwijl ze haar foundation aanbrengt, vertelt Nikkie onder andere over haar coming-out en de liefde en warmte die ze daarna heeft ontvangen. Daarna geeft ze een beautyproduct en het woord door aan Patrick Starrr. Zo gaat het verder tot we uiteindelijk bij Louie Castro eindigen. In de video vertellen de sterren ook over hoe zij met de lockdown omgaan. Bekijk de vrolijke en kleurrijke tutorial zelf hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.