Home Beauty OMG: MAC Cosmetics brengt voor de allereerste keer een adventskalender uit

OMG: MAC Cosmetics brengt voor de allereerste keer een adventskalender uit

Heeft er iemand nog een citytrip naar het Verenigd Koninkrijk op de planning staan?

We hebben al heel wat adventskalenders de revue zien passeren de afgelopen weken, maar dit exemplaar van MAC Cosmetics heeft stiekem toch ons hart gestolen. Het make-upmerk brengt voor de allereerste keer eentje uit en wat ziet die er prachtig uit.

Wij lieten jullie al een adventskalender van ASOS en Celebrations zien en vandaag heeft er opnieuw een exemplaar onze aandacht getrokken. Bij MAC Cosmetics lanceren ze er namelijk voor de allereerste keer eentje. De kalender kreeg de naam ‘Shiny Pretty Things’ met zich mee en heeft zijn naam alvast niet gestolen. Alleen al voor de verpakking zouden we dit exemplaar willen kopen.

Shiny Pretty Things

In de adventskalender zitten 24 verschillende producten, zowel full size als minivarianten. Er zitten heel wat uiteenlopende items in, maar bij MAC Cosmetics hebben ze er natuurlijk ook een aantal van hun cultklassiekers in verwerkt. Denk maar aan hun lippenstiften in de kleur Velvet Teddy en Ruby Woo. Daarnaast kreeg ook het oogpotlood in de kleur Felineen de oogschaduw Woodwinked een plaatsje achter een deur.

In het Verenigd Koninkrijk is de adventskalender vanaf deze week verkrijgbaar. Of het hebbeding ook bij ons te koop zal zijn, is voorlopig nog even gissen. Wel hebben we een mailtje gestuurd om dit voor jullie (en stiekem ook voor onszelf) te weten te komen. Stay tuned!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.