Home Celebs Celeb News Ariana Grande: ‘Dit was een van de beste jaren van mijn carrière...

Ariana Grande: ‘Dit was een van de beste jaren van mijn carrière en een van de slechtste van mijn leven’

De zangeres nam de Woman of the Year-award in ontvangst met een emotionele speech.

Ariana Grande

Ariana Grande heeft tijdens het Billboard Women in Music-evenement de award voor Woman of the Year in ontvangst genomen. Dat deed ze natuurlijk met een emotionele, stuntelige speech en een prachtige performance van haar nieuwste single ‘thank u, next‘.

Elk jaar organiseert het Amerikaanse Billboard het evenement Women in Music, waarbij de hoofdzakelijke award die voor Woman of the Year is. Die prijs wordt uitgereikt aan vrouwen in de muziekindustrie die noemenswaardige bijdragen hebben geleverd en die met hun werk en succes andere vrouwen inspireren. In 2017 ging die prijs naar Selena Gomez.

Bedankingen

Dit jaar mocht niemand minder dan Ariana Grande de award in ontvangst nemen. Ze begon haar speech met een bedanking aan Billboard. Ze vertelde het gevoel te hebben dat ze de award niet verdiende. De zangeres bedankte natuurlijk ook haar team en nog heel wat anderen.

Realisatie

Tijdens haar speech kwam Ariana ook tot een realisatie: ‘Ik vind het interessant dat dit een van de beste jaren van mijn carrière was en ondertussen ook een van de slechtste van mijn leven.’ Volgens de zangeres zullen veel mensen haar vast beschouwen als een artiest die op haar hoogtepunt zit. ‘Ze zullen denken: zij heeft haar leven echt op orde en ze dóét het echt. Ze heeft alles! En dat is waar, maar als het aankomt op mijn privéleven, heb ik echt geen idee wat ik aan het doen ben’, aldus Ariana.

Aansluitend op die realisatie had ze ook een bericht voor iedereen: ‘Het is een heel verwarrend jaar geweest en ik wil gewoon zeggen dat als je geen idee hebt wat het volgende hoofdstuk je zal brengen, je daar niet alleen in bent.’ Bij die laatste zin werd ze emotioneel en begon ze te huilen, maar al snel herpakte ze zich. ‘Ew, ik ga niet huilen, dat is stom.’ Bekijk de volledige speech hieronder!

Thank u, next

Tijdens de uitreiking bracht ze natuurlijk ook haar single ‘thank u, next’ live. Zoals gewoonlijk was haar performance prachtig.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.