Home Celebs Celeb News Ariana Grande voorspelde verloving met Pete Davidson 2,5 jaar geleden: ‘Ik ga...

Ariana Grande voorspelde verloving met Pete Davidson 2,5 jaar geleden: ‘Ik ga met hem trouwen, 100 % zeker’

De zangeres was te gast bij Jimmy Fallon om haar nieuwe muziek voor te stellen.

Ariana Grande
Instagram @arianagrande

Ariana Grande was zonet te gast bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘ om over haar nieuwe album ‘Sweetener‘ te praten. En daar verklapte ze dat ze tijdens hun allereerste ontmoeting al wist dat ze met Pete Davidson zou trouwen. Hoe schattig is dat niet?!

Ariana Grande heeft zopas haar vierde studioalbum gelanceerd en wij zijn helemaal in de wolken. Meteen na de release van ‘Sweetener‘ was de zangeres te gast bij Jimmy Fallon om haar nieuwe muziek voor te stellen. Ze hielden een klein luisterfeestje en ze gaf bij enkele liedjes meer uitleg.

‘Breathing’

Zo gaat ‘Breathing‘ bijvoorbeeld over haar anxiety en het gevoel dat ze geen lucht kan krijgen. Toen ze in de studio muziek schreef, had Ariana in die periode veel angstaanvallen. Op een bepaald moment zei ze dat ze niet kon ademen, waarop haar collega’s voorstelden er een lied over te schrijven. Zo is ‘Breathing’ ontstaan!

‘Pete Davidson’

Het liedje ‘Pete Davidson‘ schreef Ariana Grande een week nadat ze met elkaar begonnen om te gaan. ‘Ik heb het geschreven en heb het dan naar hem gestuurd. Ik wist niet hoe ik het moest noemen, dus ik noemde het gewoon ‘Pete’. Anders was het ‘Dit gaat over Pete Davidson’, haha! Met lyrics als ‘Ik heb je in mijn leven bedacht’, ‘Het universum moet me vast steunen’, ‘Vanuit de lucht viel je in mijn schoot’ en ‘Ik weet dat je mijn zielsverwant bent’ is dit vast het meest romantische lied van haar album. *crying*

Grote crush

Jimmy Fallon stelde tijdens het interview de vraag die we ons allemaal al maanden stellen: ‘Wanneer zijn jullie eigenlijk beginnen daten? Hebben jullie elkaar ontmoet tijdens SNL?’ En daar antwoordde de zangeres uitgebreid op! Meer nog, ze biechtte zelfs op dat ze tweeënhalf jaar geleden al wist dat ze met Pete zou trouwen. ‘Nadat ik zijn schrijverskamer verliet, ging ik naar mijn tourmanager. Ik ben helemaal geen crushy persoon, maar ik zei al lachend: “Ik ga letterlijk met hem trouwen, 100 % zeker.” We waren toen zelfs geen vrienden. Maar ik had zo’n grote crush op hem’.

Ariana Grandes favoriete liedje is momenteel ‘R.E.M’, en daar zong ze live een stukje van tijdens de show. Een mooie afsluiter van haar bezoek!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.