Home Celebs Celeb News Billie Eilish’ broer onthult welke dagelijkse geluiden te horen zijn in ‘Bad...

Billie Eilish’ broer onthult welke dagelijkse geluiden te horen zijn in ‘Bad Guy’ en ‘Bury A Friend’

Zo is er in 'Bury A Friend' een vies boorgeluid te horen dat Billie heeft opgenomen bij de tandarts.

Billie Eilish
© Getty

Dat Billie Eilish en haar vier jaar oudere broer Finneas O’Connell echte talenten zijn als het aankomt op hun muziek, wisten we al. Maar wist je ook dat ze altijd en overal inspiratie kunnen opdoen? Finneas onthulde zopas in een interview tijdens ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ welke geluiden in hun muziek hij en Billie gewoon uit het dagdagelijkse leven hebben opgepikt.

Niet enkel Billie Eilish‘ mooie stem maakt haar liedjes zo goed. Ook de produce skills van Finneas O’Connell spelen een grote rol. Nu blijkt dat zowel Billie als haar grote broer altijd interessante geluiden opnemen, waar ze ook zijn. Finneas was onlangs te gast bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘ en daar onthulde hij welke geluiden we in ‘Bury A Friend’ en ‘Bad Guy’ kunnen horen.

Boor en verkeerslicht

Zo is er in ‘Bury A Friend‘ een vies boorgeluid te horen dat Billie heeft opgenomen bij de tandarts. Terwijl in ‘Bad Guy‘ het getik van een verkeerslicht dat op groen springt speelt. Jimmy Fallon liet tijdens zijn show zowel het originele, als de gemonteerde klank horen. Hoe dat verschil klinkt, zie je in de video hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.