Home Celebs Celeb News ZIEN: dit interview bewijst dat Billie Eilish meer straalt dan ooit tevoren

ZIEN: dit interview bewijst dat Billie Eilish meer straalt dan ooit tevoren

De 'everything i wanted'-zangeres heeft voor het derde jaar op een rij exact hetzelfde interview gedaan met Vanity Fair.

Billie Eilish
© Getty

Vanity Fair heeft zopas een video met Billie Eilish (17) op YouTube gezet en dat is opnieuw exact hetzelfde interview als vorig jaar, en het jaar daarvoor. Eén ding is duidelijk: het gaat beter dan ooit met de ‘everything i wanted’-zangeres.

Billie Eilish heeft voor het derde jaar op rij, op 18 oktober, exact hetzelfde interview gedaan met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. In de video beantwoordt de ‘everything i wanted‘-zangeres exact dezelfde vragen. Zo had ze in 2017 257.000 volgers, in 2018 6,3 miljoen volgers en in 2019 40,7 miljoen volgers. Billie is dus de afgelopen twee jaar in een rechte lijn uitgegroeid tot één van de grootste sterren ter wereld.

Bij enkele van de belangrijkste en meest diepgaande vragen zijn haar antwoorden helemaal anders dan in 2017 en 2018. Zo wordt de vraag gesteld wat het belangrijkste voor Billie is op dit moment. Daarop antwoordde ze twee jaar geleden het volgende: ‘De mensen die me steunen. Mijn fans, die ik niet graag fans noem, mijn familie, je weet wel.’ In 2018 was haar album afwerken en de gekste shows doen het allerbelangrijkste.

Haar geluk

Dit jaar gaat haar antwoord veel dieper dan dat: ‘Nu is het belangrijkste voor mij waarschijnlijk mijn geluk behouden, iets wat ik voor het eerst in vele jaren voel, wat heel cool is. Niet dat mijn fans niet het andere belangrijkste ding ter wereld zijn en ook shows zijn heel belangrijk voor mij, vooral gekke shows. Maar ik wil gelukkig blijven. Dat is een groot doel voor mij.’

Doorheen heel de video straalt Billie Eilish van geluk en het ziet ernaar uit dat het beter dan ooit gaat met de zangeres. Wij willen elk jaar zo’n tijdscapsulevideo waarin we Billie Eilish zien groeien!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.