Home Celebs Celeb News ZIEN: Billie Eilish en Camila Cabello geven woonkamerconcert

ZIEN: Billie Eilish en Camila Cabello geven woonkamerconcert

De 'Bad Guy'-zangeres doet dat met behulp van haar broer Finneas, terwijl Camila kan rekenen op boyfriend Shawn Mendes.

Billie Eilish woonkamerconcert
© Getty

Iedereen zit momenteel thuis, en dat geldt ook voor de grote artiesten. Toch wil dat niet zeggen dat ze niet kunnen doen wat ze het liefste doen: optreden voor een groot publiek. Al moeten ze tijdens de quarantaine creatief zijn en dus gaven heel wat celebs, waaronder Billie Eilish, Shawn Mendes en Camila Cabello, een concert vanuit hun woonkamer.

Het gratis streamingplatform iHeart Radio vond er niets beter op dan mensen samenbrengen met een woonkamerconcert. Het trommelde enkele grote artiesten op om vanuit hun huis een wereldwijd miniconcert te geven. Zo wilde het iedereen een hart onder de riem steken en geld inzamelen voor goede doelen.

‘Bad Guy’ en ‘My Oh My’

De show werd vanuit Los Angeles gepresenteerd door niemand minder dan Elton John die de livestream aaneen praatte. Tijdens het liveconcert, dat toevallig doorging op de eerste verjaardag van Billie Eilish‘ debuutalbum, zingen Billie en haar broer Finneas O’ConnellBad Guy‘. Ook quarantainebuddy’s Camila Cabello en Shawn Mendes brengen een akoestische versie van ‘My Oh My‘. Al krijgen we Shawns engelenstem voor één keer niet te horen. Hij begeleidt zijn vriendin namelijk op de gitaar.

Tijdens het concert krijgen we ook andere sterren zoals Sam Smith met ‘How Do You Sleep’, Demi Lovato met ‘Skyscraper’, Alicia Keys ‘Underdog’, Billie Joe Armstrong van Green Day met ‘Boulevard Of Broken Dreams’ en heel wat anderen te zien. Benieuwd naar het resultaat? Je kan de liveshow hieronder herbekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.