Home Celebs Celeb News WOW: dit kunnen we verwachten van Ariana Grandes ‘Sweetener’-tour

WOW: dit kunnen we verwachten van Ariana Grandes ‘Sweetener’-tour

De 'thank u, next'-zangeres had gisteren haar allereerste show in Albany, New York.

Ariana Grande
© Splash News

Op maandag 18 maart gaf Ariana Grande het startschot van haar wereldtournee met een eerste show in Albany, New York. Ze deelde foto’s en video’s van het optreden op Instagram. Mag het al 30 augustus zijn, alsjeblieft?!

Heb jij een ticket gescoord voor Ariana Grandes optreden in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 30 augustus? Bereid je dan maar voor op een spetterende show, want de ‘7 Rings’-zangeres heeft voor haar ‘Sweetener’-tour echt alles uit de kast getrokken. Op Instagram zijn een heleboel beelden verschenen van haar allereerste optreden. Wij zetten even op een rijtje wat je allemaal mag verwachten.

Als eerste: de ijzersterke vocals van Ari, natuurlijk. Maar dat wil niet zeggen dat je haar songteksten niet vanbuiten moet kennen. Zoals je in onderstaand fragment ziet, zal je zelf genoeg kunnen meezingen met topliedjes zoals ‘7 Rings’.

Gigantische maan en roze auto

Daarnaast is de show opgebouwd uit een heel cool decor. Zo ‘zweeft’ er een gigantische maan boven het podium en staat er een roze auto, gelijkaardig aan die uit ‘7 Rings’, in het midden van het podium.

View this post on Instagram

ʎuɐqlɐ n ʞuɐɥʇ

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Killer looks

Ariana Grande draagt tijdens haar optredens verschillende prachtige outfits. En het ziet ernaar uit dat ze per zoveel liedjes wisselt van look. Wow!

Tenslotte mag je je ook aan haar klassiekers verwachten, zoals ‘Dangerous Woman’. Je zet dus de komende maanden best nog eens al haar albums on repeat.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.