Home Celebs Celeb News ‘Scream Queens’-actrice Emma Roberts is zwanger van haar eerste kindje

‘Scream Queens’-actrice Emma Roberts is zwanger van haar eerste kindje

Emma en haar vriendje Garrett Hedlund werden in maart vorig jaar voor het eerst samen gespot.

emma roberts
© Getty

Emma Roberts (29) zou in verwachting zijn van haar eerste kindje. Zelf bevestigde de ‘Scream Queens’-actrice het nieuws nog niet, maar het was Us Weekly die met de primeur ging lopen.

Fans van Emma Roberts kregen gisteren wel erg verrassend nieuws te horen. De ‘Scream Queens’-actrice zou namelijk in verwachting zijn van haar eerste kindje. Dat bevestigde Us Weekly op hun Instagramaccount.

Baby on board

De vader van haar toekomstig kindje is haar vriendje Garrett Hedlund met wie ze iets langer dan een jaar samen is. De twee werden vorig jaar in maart voor het eerst gespot terwijl ze hand in hand aan het wandelen waren. Emma en Garrett waren al langer vrienden, maar na een aantal dates werden ze al snel verliefd op elkaar. Cute! Zelf hebben ze het nieuws van de zwangerschap nog niet bevestigd, dus helaas is het nog even wachten op verdere details.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor haar relatie met Garret Hedlund vormde Emma zeven jaar lang een koppel met de acteur Evan Peters. Het koppel was zelfs al verloofd, maar uiteindelijk besloten ze begin vorig jaar om een punt te zetten achter hun relatie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.