Home Celebs Celeb News Ex-Ghost Rocker Tinne Oltmans speelt hoofdrol in nieuwe telenovelle ‘Lisa’

Ex-Ghost Rocker Tinne Oltmans speelt hoofdrol in nieuwe telenovelle ‘Lisa’

'Ik hoop dat de kijkers even hard mee gaan leven met het personage Lisa als ik toen met Sara.'

tinne Oltmans telenovelle
© VTM

Na haar rol in de Ketnet-serie ‘Ghost Rockers’ slaat Tinne Oltmans met haar acteercarrière een andere weg in. De actrice heeft de hoofdrol gescoord in de gloednieuwe VTM-telenovelle ‘Lisa’.

Jaren geleden waren telenovelles zoals ‘Sara‘ en ‘Ella‘ een grote hit in ons land. Dat die hype nog niet over is, werd de afgelopen weken bewezen. VTM zendt sinds eind april namelijk het populaire ‘Sara’ opnieuw uit op televisie en ook in VTM GO worden ‘Sara’, ‘Ella’, ‘LouisLouise’ en ‘David’ massaal herbekeken.

Nu komt VTM na negen (!) jaar met de gloednieuwe telenovelleLisa‘ op de proppen. Niemand minder dan ex-Ghost Rocker Tinne Oltmans zal de rol van het hoofdpersonage Lisa, een verlegen creatieveling, op zich nemen. Daarnaast is ‘Spitsbroers’-acteur Oscar Willems te zien als Jonas, de zoon van de zaakvoerders van een hip marketingbureau. ‘De Kotmadam’-actrice Anouck Luyten speelt Katja, Lisa’s halfzus die altijd met haar ideeën gaat lopen.

Lisa droomt van een carrière als creative bij een hip marketingbureau in haar buurt. Ze heeft de brains en de creativiteit, maar ze wordt tegengehouden door haar eigen verlegenheid. Lukt het haar om eindelijk haar stoute schoenen aan te trekken en iedereen versteld te doen staan van haar talent? En zal haar crush Jonas haar ooit zien staan?

Gigantische fan

Tinne Oltmans is alvast razend enthousiast over haar nieuwe rol: ‘Toen ik een jaar of 14 was, werd “Sara” uitgezonden op VTM en ik was echt een gigantische fan. Ik heb élke aflevering gezien en was helemaal mee met het verhaal en de love story en ik keek zo uit naar die ontwikkeling daarvan. Ik ben heel benieuwd om dit verhaal te spelen en ik hoop dat de kijkers even hard mee gaan leven met het personage Lisa als ik toen met Sara’, aldus Tinne in het officiële persbericht.

VTM deelde een korte achter de schermen-video waarin Tinne wat meer vertelt over haar personage en de nieuwe telenovelle. De opnames van ‘Lisa’ gaan eind juni van start. Wanneer de reeks uitgezonden zal worden, is nog niet bekend.

xx

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.