Home Fun Netflix kondigt met teaser releasedatum van Katherine Langfords ‘Cursed’ aan

Netflix kondigt met teaser releasedatum van Katherine Langfords ‘Cursed’ aan

'De legende luidt dat dit zwaard toebehoort aan de enige ware koning. Maar wat als het zwaard een koningin kiest?'

Cursed
© Netflix

In september 2018 vertelden we dat Katherine Langford in een gloednieuwe Netflix Original zou spelen. Nu heeft de streamingdienst ein-de-lijk een teaser voor die langverwachte titel op ons gelost en daarbij ook meteen de releasedatum prijsgegeven.

Mark your calendars! We wisten al dat ‘Curseddeze zomer naar Netflix zou komen, maar nu is er ook een officiële releasedatum aangekondigd. En we moeten niet lang meer wachten. Binnen een maand zien we Katherine Langford opnieuw aan het werk! De ’13 Reasons Why’-actrice kruipt in de huid van Nimue, een tiener met een mysterieuze gave. Ze heeft één missie: een eeuwenoud zwaard aan Merlin bezorgen. Gaandeweg wordt ze het symbool voor moed en rebellie tegen de Red Paladins.

Officiële teaser

Uit de eerste foto’s konden we al iets opmaken en werden we ook voorgesteld aan de belangrijkste personages. Nu is er een officiële teaser die ons doet verlangen naar meer. In het korte fragment horen we Katherines personage Nimue een speech houden. ‘Ze kwamen toen we sliepen. Om de wereld van onze soort te zuiveren. Want wij zijn anders. Er stroomt magie door onze aderen. Wij hebben wat zij willen. De legende luidt dat dit zwaard toebehoort aan de enige ware koning. Maar wat als het zwaard een koningin kiest?’, klinken Nimues woorden luid en krachtig. Ondertussen zien we hoe het zwaard gaat van Merlin naar The Weeping Monk gaat en uiteindelijk bij Nimue terechtkomt.

‘Cursed’ staat vanaf 17 juli exclusief op Netflix. Het eerste seizoen bevat tien afleveringen van telkens een uur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.