Home Celebs LOVE ALERT: vormen deze twee ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteurs een koppel?

LOVE ALERT: vormen deze twee ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteurs een koppel?

De geruchten doen al een tijdje de ronde, vooral door de schattige foto's van hun tweeën op sociale media.

chilling adventures of Sabrina
© Netflix

Onze favoriete series hebben al heel wat koppels samengebracht. En we zijn er zeker van dat er nog veel zullen volgen. Nu zouden ook twee ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteurs met elkaar aan het daten zijn. De signalen wijzen er toch alleszins op!

‘Riverdale’-acteurs Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn in het echte leven een koppel en ook Charles Melton en Camila Mendes konden niet weerstaan aan elkaar, logisch als je zoveel tijd doorbrengt met elkaar op de set.  Ook ‘Chilling Adventures of Sabrina’ zou een koppel voortgebracht hebben.

De geruchten doen al een tijdje de ronde dat Ross ‘Harvey Kinkle’ Lynch en Jaz ‘Roz Walker’ Sinclair de liefde gevonden hebben bij elkaar. Vooral door de schattige foto’s van hun tweeën op sociale media. Ook in groepsfoto’s zitten ze ‘toevallig’ altijd bij elkaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ross Lynch werd tijdens een gesprek met Entertainment Tonight naar zijn relatie met Jaz gevraagd en daar reageerde hij redelijk ontwijkend op. ‘Ik en Jaz, en enkele andere ‘Sabrina’-acteurs hadden meteen een klik en we zouden elke dag samen kunnen doorbrengen.’

Favoriet van de favoriet

Toch is Jaz net dat tikkeltje specialer voor hem dan de rest. ‘Jaz is momenteel mijn allerbeste vriend. Ik ben de favoriet van de favoriet, zeggen we altijd. Want zij is iedereens favoriet, maar ik ben die van haar.’

Het is dus goed mogelijk dat ze gewoon allerbeste vrienden zijn, maar Ross’ blik op onderstaande foto zegt toch iets anders. Ook hoe Jaz haar armen rond hem heeft geslagen in de vierde foto is heel cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fingers crossed dat we binnenkort ooit een bevestiging krijgen van hun relatie…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.