Home Celebs CUTE: Demi Lovato en Henry Levy maken hun relatie Instagram official met...

CUTE: Demi Lovato en Henry Levy maken hun relatie Instagram official met een kusvideo

De 'Sober'-zangeres ziet er super gelukkig uit!

Demi Lovato
© Photo News

Demi Lovato heeft in november compleet onverwachts de liefde gevonden bij kledingontwerper Henry Levy. Nu heeft het koppel hun relatie Instagram official gemaakt door een schattige kusvideo te posten op hun Story. En Demi ziet er super gelukkig uit!

Demi Lovato en Henry Levy leerden elkaar jaren geleden kennen in rehab. Na haar vermeende overdosis in juli zijn de zangeres en de kledingontwerper duidelijk closer geworden. Ze hadden in november een knusse date en werden in december voor het eerst al kussend gespot.

Toch was het helemaal niet de bedoeling dat ze voor elkaar zouden vallen. Een bron die dicht staat bij het koppel vertelde het volgende aan de Amerikaanse website Hollywood Life: ‘Demi en Henri hadden niet gepland om een romantische band te krijgen. Wanneer ze voor het eerst met elkaar begonnen om te gaan, dacht Demi dat ze gewoon vrienden zouden zijn. Maar er is zo’n sterke band tussen hen, dat het niet mogelijk was om de relatie platonisch te houden.’

Instagram official

Nu maakte het koppel hun relatie official door een lieve video te posten op Instagram Stories, waarin Demi een kus geeft aan haar vriendje. We moeten zeggen: de ‘Sober’-zangeres ziet er stralend uit in de video en lijkt vooral heel gelukkig!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voorlopig staat er nog geen foto op hun Instagramprofiel, maar dat zal waarschijnlijk niet lang duren als het zo blijft gaan. Wij zijn alvast heel gelukkig voor het koppel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.