Home Celebs De eerste kusfoto van Cole Sprouse en Lili Reinhart is er ein-de-lijk

De eerste kusfoto van Cole Sprouse en Lili Reinhart is er ein-de-lijk

Sprousehart verbergt hun liefde niet langer.

Cole Sprouse
Foto: Isopix

Je relatie verbergen voor de hele wereld moet vast héél vermoeiend zijn. Cole Sprouse en Lili Reinhart doen het al maanden, maar daar komt nu verandering in. Het koppel werd namelijk al kussend gespot en de beelden zijn té schattig.

Al sinds het begin van Bughead, speculeren/hopen fans dat ook Sprousehart real is. Toch wilden Lili Reinhart en Cole Sprouse hun relatie privé houden. Wat we natuurlijk begrijpen. Toch zijn ze minder en minder op hun hoede. In januari vierden ze samen Nieuwjaar in Hawaii en daar waren ze al héél close.

Vorige week stelde een fan tijdens een panel de vraag of de twee ‘Riverdale‘-acteurs een koppel vormen. De hele situatie was heel awkward, maar het leek er wel op alsof Cole het subtiel toegaf.

Kussen en knuffelen

De ‘Riverdale’-cast is momenteel in Parijs. Er zijn foto’s opgedoken waaruit blijkt dat het Sprousehart helemaal niets meer kan schelen dat mensen hen samen zien. Op de paparazzifoto’s kijkt Cole Sprouse recht in de camera, kust Lili hem op wang, knuffelen ze en kussen ze elkaar daarna op de mond. Ze lopen ook hand in hand door de straten van liefdesstad. Ons hart ?.

they don’t even care anymore

A post shared by boys (@pubertyhit.s) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.