Home Celebs Celeb News UH-OH: Demi Lovato ontvolgt voormalige bestie Nick Jonas op Instagram

UH-OH: Demi Lovato ontvolgt voormalige bestie Nick Jonas op Instagram

En hij is niet de enige die de zangeres uit haar leven bant.

Demi Lovato
Photo News

Sinds haar overdosis probeert Demi Lovato haar leven weer op de rails te krijgen. En daarbij hoort blijkbaar enkele voormalige vrienden uit haar leven bannen. De zangeres ontvolgde Nick Jonas, Selena Gomez en Iggy Azalea op Instagram.

Demi Lovato en Nick Jonas zijn al vrienden sinds hun opnames voor de film ‘Camp Rock‘. En net zoals in alle vriendschappen hebben ze al hun ups-and-downs gehad, maar ze konden het altijd oplossen. Toch blijkt de vriendschap nu helemaal over te zijn. De ‘Sober‘-zangeres heeft Nick namelijk ontvolgd op Instagram. Ze volgt wel de rest van de Jonas-familie nog. Héél raar! Nick volgt Demi wél nog.

Selena Gomez en Iggy Azalea

En dat is niet de enige persoon die Demi ontvolgd heeft. Ook Selena Gomez en Iggy Azalea moesten eraan geloven. De twee zangeressen volgen Demi ook niet meer. Nochtans hebben Nick, Selena en Iggy openlijk en vol liefde over Demi gesproken na haar overdosis. Misschien was dat niet oké? In een reactie op Instagram zei ze namelijk het volgende: ‘Echte vrienden geven geen interviews over je wanneer je een overdosis hebt genomen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gepaste vrienden

Het is goed mogelijk dat dit allemaal hoort bij haar genezingsproces. De zangeres doet er volgens een bron namelijk alles aan om op het juiste pad te blijven. ‘Demi vermijdt mensen in haar sociale kring die haar riskante levensstijl steunden. Ze verdient een partner die haar zal helpen een clean leven te leiden en haar familie en vrienden hebben het gevoel dat ze meer gepaste vrienden kiest.’ Wil dit zeggen dat Nick, Selena en Iggy niet bij die groep horen? Who knows!

Wie wél bij die groep van gepaste vrienden hoort is Henry Levy, de kledingontwerper waar ze onlangs mee werd gespot.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.