Home Celebs Celeb News Dylan Sprouse: ‘We zijn heel fit momenteel, maar onze scheten ruiken verschrikkelijk’

Dylan Sprouse: ‘We zijn heel fit momenteel, maar onze scheten ruiken verschrikkelijk’

De acteur verklapte de eetgewoonten van hem en zijn vriendin Barbara Palvin ter voorbereiding van de VS-show en de gevolgen daarvan.

Dylan Sprouse
Isopix

Toen hij vriendin Barbara Palvin hamburgers bracht na de Victoria’s Secret-show, bewees Dylan Sprouse dat hij dé perfecte boyfriend is. Nu blijkt ook nog eens dat het koppel eigenlijk heel gezond at weken voor de show. Al had die levensstijl wel één grappig minpuntje waar de acteur openlijk over sprak tijdens een interview.

Op de rode loper na de Victoria’s Secret-show wist US Weekly Dylan Sprouse te strikken voor een gesprek. Een van de vragen tijdens het interview ging over de eetgewoontes van hem en zijn vriendin Barbara Palvin ter voorbereiding op de modeshow. ‘Heb je mee gezond gegeten omdat zij basically voor de Olympische Spelen trainde?’

Scheten als paarden

Op die vraag had de ‘Dismissed‘-acteur een hilarisch antwoord. ‘Zeker en vast. We hebben heel veel broccoli en bloemkool gegeten. We zijn momenteel heel fit, maar onze scheten ruiken verschrikkelijk.’ En dat vindt hij helemaal fantastisch. ‘We zijn ripped, maar we laten scheten als paarden, dus dat is fantastisch.’ #relationshipgoals

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.