Home Celebs Celeb News ‘Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten eerste kindje samen’

‘Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten eerste kindje samen’

Volgens TMZ zou het supermodel zelfs al 20 weken zwanger zijn.

Gigi Hadid zwanger
© Getty

We vertelden jullie maandag nog dat Gigi Hadid haar 25ste verjaardag vierde met onder anderen haar zus Bella, maar ook met Zayn Malik. Nu zou het model volgens een bron in verwachting zijn van haar eerste kindje met de zanger.

Gigi Hadid en Zayn Malik hebben al sinds 2015 een knipperlichtrelatie en toch vonden ze elkaar na de zoveelste breuk terug. Het nieuws dat ze terug een koppel waren, deed dan ook in januari de ronde. Momenteel vertoeven ze samen in quarantaine met Gigi’s familie én nu doet zelfs het gerucht de ronde dat de twee jonge celebs hun allereerste kindje verwachten.

Een bron vertelde het volgende aan Entertainment Tonight: ‘Gigi en Zayn verwachten hun eerste kindje samen en het koppel is heel enthousiast. Gigi heeft het geheim een tijdje in haar familie en vriendenkring gehouden, aangezien ze enkele maanden ver is. Eens Gigi en Zayn terug samen waren op het einde van vorig jaar, was het alsof ze nooit uit elkaar zijn geweest en wisten dat wat ze hadden speciaal was. Het koppel en hun familie is dolblij.’

20 weken zwanger

De Amerikaanse nieuwssite contacteerde Zayns management, maar zij hadden geen commentaar. De vertegenwoordiging van Gigi heeft niet op het verzoek tot een reactie gereageerd. Volgens TMZ zou het supermodel trouwens zelfs al 20 weken zwanger zijn. Wat zou willen zeggen dat Gigi en Zayn al langer terug een koppel vormden dan we aanvankelijk dachten en dat het model dus snel na de reünie zwanger werd.

Of de geruchten kloppen, zullen we pas 100% zeker weten als Gigi Hadid en Zayn Malik ze zelf bevestigen of als hun vertegenwoordigers alsnog reageren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.