Home Celebs Celeb News Kylie Jenner en Travis Scott zouden samen in quarantaine zitten

Kylie Jenner en Travis Scott zouden samen in quarantaine zitten

Is het gezinnetje echt weer compleet?

Kylie Jenner quarantaine
© Getty

We vertelden jullie een maand geleden al het nieuws dat Kylie Jenner en Travis Scott terug een koppel zouden vormen. Nu zouden de ouders van Stormi ook samen in quarantaine zitten. Is het gezinnetje echt weer compleet?

In deze rare tijden staan we stil bij wat echt belangrijk is. Ook Kylie Jenner en Travis Scott hebben ingezien dat hun gezin het beste samen is. Nu zouden de celebs niet alleen terug een koppel vormen, maar zouden ze zelfs de quarantaine met elkaar doorbrengen. Ze zouden volgens E! News voor Pasen samen met hun dochter Stormi naar Kylie’s moeder Kris Jenner in Palm Springs getrokken zijn.

Stem Travis Scott

In een video (de vierde slide in onderstaande post) die Kylie eerder op haar Instagram Stories postte, zien we hoe zij en Kris een verse pizza aan het maken zijn. Travis Scott komt niet in beeld, maar op de achtergrond zouden we de Amerikaanse rapper horen vragen of het warm is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een bron vertelde aan E! News dat Kylie de rest van haar familie mist, maar dat Travis het stukken beter maakt. ‘Kylie mist haar zussen en nichtjes en neefjes echt, maar het is leuk om Travis zoveel rond haar te hebben. Hij is bij Kylie thuis en ze doen heel wat familiedingen.’ Tot nu toe hebben geen van beiden het nieuws dat ze terug samen zijn bevestigd, maar de signalen wijzen er wel op.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.