Home Celebs Celeb News Hailey Bieber is naar eigen zeggen heel gelukkig tijdens de quarantaine

Hailey Bieber is naar eigen zeggen heel gelukkig tijdens de quarantaine

'Ik heb het gevoel dat ik zoveel meer heb gedaan tijdens deze quarantaine dan in een jaar.'

Hailey Bieber
© Getty

We vertelden jullie al dat Justin en Hailey Bieber de tijd van hun leven hebben samen in quarantaine. En dat heeft het model nu nog maar eens bevestigd. Meer nog, ze zou nu gelukkiger zijn dan ooit.

Justin en Hailey Bieber doen aan social distancing met elkaar. Het getrouwde koppel verblijft momenteel in hun huis in Canada en ze hebben zich nog geen seconde verveeld. Zo houden ze zich bezig met het nadoen van dansjes op TikTok én spelen ze samen spelletjes zoals ‘De vloer is lava’.

Nu heeft Hailey toegegeven dat ze in quarantaine gelukkiger is dan ze zich in maanden heeft gevoeld. Het 23-jarige model ging volgens Us Weekly afgelopen vrijdag live via Instagram en daar vertelde ze het volgende: ‘Ik dacht dat ik heel veel angsten zou hebben tijdens dit proces en er waren er wel wat, maar het heeft me ook getoond dat simpliciteit in het leven en alles wat terugschroeven mij gelukkig maakt. Ik ben gelukkiger dan ik mij in maanden heb gevoeld, gewoon door mij gedeisd te houden en te chillen en geen dingen op de planning te hebben staan. Ik voel me heel verbonden met mezelf en dat heeft me onverwacht heel gelukkig gemaakt’, aldus Hailey.

Afgelopen weekend gingen zij en haar man Justin ook bootje varen op het meer aan hun huis samen met hun hond Oscar. Daarover zei het model het volgende: ‘We hebben een plek daar en we hebben zoveel geluk dat we zoveel ruimte hebben om rond te wandelen en te bewegen. Ik zweer het, ik heb het gevoel dat ik zoveel meer heb gedaan tijdens deze quarantaine dan in een jaar.’

View this post on Instagram

Luvssss

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Skincarelijn?

Waar Hailey zich dan zoal mee bezighoudt (buiten zich amuseren met Justin)? Boeken lezen, series kijken en bellen met mensen. Het ziet er ook naar uit dat er misschien in de toekomst wel een skincarelijn op de planning staat. Ze vertelde namelijk het volgende: ‘Mijn mama en grootmoeder hebben altijd goed gezorgd voor hun huid. Ze hebben mij het belang van skincare geleerd. Het gaat er allemaal om hoe je eet, hoe je zorg draagt voor je huid. Er zullen voor mij wat dingen zijn in de toekomst die te maken hebben met skincare.’ We zijn benieuwd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.