Home Celebs Celeb News 7 dingen die je nog niet wist over ‘Ginny & Georgia’-actrice Antonia...

7 dingen die je nog niet wist over ‘Ginny & Georgia’-actrice Antonia Gentry

7. Ze heeft al acht jaar een relatie.

antonia gentry
© Netflix

De gloednieuwe Netflix Original ‘Ginny & Georgia’ staat sinds 24 februari op Netflix. Ondertussen hebben wij de serie helemaal uitgekeken. Aangezien we geen genoeg kunnen krijgen van Ginny, Marcus en de andere personages, gingen wij op onderzoek uit en zochten we allerlei weetjes over de cast. Deze week aan de beurt: Antonia Gentry aka Ginny Miller.

1. Antonia Gentry werd geboren op 30 september 1997.

Dat maakt haar 23 (!) jaar! Met andere woorden, 7 à 8 jaar ouder dan haar tienerpersonage Ginny Miller.

2. Ze werd geboren in Atlanta, Georgia.

Toevallig!

3. Dit is haar eerste grote rol.

‘Ginny & Georgia’ is zeker niet Antonia’s eerste rol, maar wel de grootste die ze tot nu speelde. Ze was eerder al te zien in twee Netflixproducties ‘Candy Jar’ en in ‘Raising Dion’. Nu speelt ze met glans de hoofdrol van Ginny Miller in de serie.

4. Ze is een echte cat lady, ze leest graag boeken en houdt van eten.

Als we haar Instagrambio mogen geloven zijn dat enkele belangrijke interesses die ze heeft.

5. Antonia heeft een beste vriendin die haar door dik en dun steunt.

Nadat Antonia Gentry heel wat backlash kreeg door de woorden die haar personage Ginny uitsprak over Taylor Swift, postte haar bestie Kate Kirkpatrick onderstaande foto met in koeien van letters ‘Respect Antonia Gentry’ als reactie op de hashtag #respecttaylorswift. Wat een vriendschap!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

6. Net zoals haar personage is Antonia biraciaal, maar daar had ze een andere ervaring mee als tiener.

Over haar ervaring in vergelijking met die van Ginny vertelde ze het volgende aan Teen Vogue: ‘Haar moeder is wit. Mijn moeder is zwart, ze is van Jamaica. Toen ik opgroeide was mijn mama iemand die ik in vertrouwen kon nemen als ik een bepaald gevoel had over mijn identiteit, omdat ze het begreep als zwarte vrouw zijnde. Ginny heeft dat niet echt met haar moeder. Georgia doet uiteraard haar best, maar er gaat altijd die raciale kloof zijn. Als biraciaal persoon heb ik veel geleerd door Ginny te spelen. Er zijn zoveel verschillende ervaringen binnenin de multiraciale gemeenschap.’

7. Ze heeft al acht jaar een relatie.

Sorry voor wie een massive crush heeft op Antonia: ze is al bezet! De actrice is ondertussen al acht (!) jaar samen met Ezra Pounds, een muzikant.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ezra pounds (@epnds)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.