Home Celebs Celeb News Netflix kondigt releasedatum voor documentaire over Nederlandse zanger Snelle aan

Netflix kondigt releasedatum voor documentaire over Nederlandse zanger Snelle aan

De streamingdienst loste ook een clipje uit de film.

documentaire snelle
© Netflix

We kregen al een teaser voor ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’, een openhartige documentaire over de Nederlandse zanger, te zien. Nu lost Netflix ook de releasedatum én een clipje uit de film.

Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Snelle… Het zijn maar enkele Nederlandse namen die ook in ons land hot zijn bij de liefhebbers van Nederlandse (rap)muziek. Nu krijgt Snelle zelfs een eigen documentaire ‘Snelle: Zonder jas naar buiten‘ op Netflix die zowel in België als Nederland exclusief te zien zal zijn. Daarmee is hij de eerste Nederlandse artiest die zal schitteren op het platform.

In ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’ zien we hoe Snelle op een korte tijd de harten van duizenden fans veroverde met zijn muziek zoals ‘Smoorverliefd‘ en ‘Reünie‘. Vrienden, familie en collega-artiesten komen aan bod in de hybridedocumentaire (documentaire die speelt met de grens tussen fictie en docu).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lars Bos

In het clipje dat Netflix deelde horen we Maan, met wie Snelle onlangs het lied ‘Blijven Slapen‘ uitbracht, zeggen dat er een verschil is tussen Snelle, de artiest, en Lars Bos, de man achter de artiest. ‘Ik zou willen dat mensen de Snelle kunnen zien die ik soms zie. Dus dat is eigenlijk Lars. Die een rotdag heeft en die gewoon even loopt te zeuren, die ook soms eenzaam of kwetsbaar is of twijfels heeft, of die het soms moeilijk vindt om zich aan te passen. De documentaire is vanaf 16 april te zien op Netflix. Bekijk het officiële clipje alvast hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.