Home Celebs Celeb Style & Beauty INSPIRATIE: 5 outfits van Selena Gomez voor als je die skinny jeans...

INSPIRATIE: 5 outfits van Selena Gomez voor als je die skinny jeans beu bent

Met deze looks zit je altijd goed.

Selena Gomez
© Getty

Naast Shay Mitchell en Hailey Bieber is ook Selena Gomez een echt stijlicoon. Zelfs als ze in de meest comfy kleren buitenkomt, ziet ze er dankzij haar combination skills nog goed uit. Ben jij je skinny jeans beu gedragen? Deze 5 looks van de ‘Feel Me’-zangeres kopieer je zonder moeite!

1 / 5
1. Perfect match
2. Basic met een extraatje
3. Mais oui, c’est chic
4. Girly en stoer
5. Easy breezy
1. Perfect match
1. Perfect match

Sta jij ‘s morgens ook zo vaak voor je kleerkast en heb je geen idee wat je moet aantrekken? Daar is een matching set de perfecte oplossing voor. Zo hoef je niet te kijken of je outfit wel matcht en ben je in enkele minuten klaar. Het enige wat je nog moet doen, is een paar stoere sneakers uitkiezen voor eronder.

© Getty

2. Basic met een extraatje
2. Basic met een extraatje

Vind jij een jeansbroek met een basic T-shirt maar een saaie combinatie? Een leuke mantel of jas kan net dat tikkeltje extra geven aan je look. Kies net als Selena Gomez voor een opvallend exemplaar zoals met een dierenprint of kies voor een in een felle kleur. Nog een zonnebril erbij en je bent een echte diva!

© Getty

3. Mais oui, c’est chic
3. Mais oui, c’est chic

Met een blazer en geklede broek kan je nooit de mist ingaan. Is een zwart of grijs kostuum te saai voor jou? Kies dan voor een exemplaar dat eruit springt. Ook het model van je jas én broek kan een groot verschil maken. Wil je een meer casual cool look? Dan is een wijde broek met oversized blazer iets voor jou! Wil je helemaal gek doen? Zorg er dan voor dat je volledige outfit in dezelfde kleur is.

© Getty

4. Girly en stoer
4. Girly en stoer

Wil je je lange, elegante jurk toch net iets stoerder maken? Dat kan perfect met een bikerjasje en een paar laarsjes! Heb je liever een kort jurkje dan een lang? Go for it!

© Getty

5. Easy breezy
5. Easy breezy

Met een halflange rok hoef je er niet per se uit te zien als Moeder Theresa. Als je een leuk exemplaar uitkiest en ‘m goed combineert, creëer je een killer outfit. Doe zoals Selly en draag er een aansluitende top op met rolkraag en een paar pumps. Werk nog af met een schattig handtasje.

© Getty

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.