Home Celebs CUTE: Jacob Elordi kust Zendaya op het hoofd in nieuwe paparazzifoto’s

CUTE: Jacob Elordi kust Zendaya op het hoofd in nieuwe paparazzifoto’s

Zouden de 'Euphoria'-acteurs dan nu eindelijk toegeven dat ze meer dan vrienden zijn?

jacob elordi
© Getty

Het gerucht dat ‘Euphoria’-acteurs Jacob Elordi en Zendaya aan het daten zijn, doet al een hele tijd de ronde. Toch hielden de twee celebs de lippen nog stijf op elkaar en wilden ze nooit samen op een romantische manier gespot worden. Tot nu! Er doken zopas paparazzifoto’s op waarin ze toch meer dan vrienden lijken te zijn.

Zendaya en Jacob Elordi lijken er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat niemand hen verdenkt van meer dan vrienden en collega’s te zijn. Toch slagen ze daar niet altijd in. Zo werden de twee ‘Euphoria‘-acteurs in oktober 2019 samen opgemerkt toen ze met hun tweetjes naar de bioscoop gingen. De grote hoed die Jacob toen droeg, moest hem onherkenbaar maken, maar helaas!

Kus en glimlach

En ook uit nieuwe foto’s die zijn opgedoken, blijkt dat Zendaya en Jacob toch meer doen dan enkel optrekken met elkaar. In een van de foto’s is namelijk te zien hoe Jacob ‘zijn collega’ een kus geeft op haar hoofd. In nog een andere foto zien we Zendaya met een glimlach tot over haar oren. Zo schattig!

Zendaya en Jacob leerden elkaar kennen op de set van ‘Euphoria‘, een serie waarin hun personages Rue en Nate elkaar niet kunnen uitstaan om een reden die we niet zullen verklappen. Maar in het echt lijkt hun persoonlijkheid dus wél te matchen. Laten we hopen dat een van beiden snel bevestigt dat ze samen zijn, want wij willen meer van die schattige kiekjes!

View this post on Instagram

#jacobelordi & #zendaya | #smartstreetwear

A post shared by Streetwear (@smartstreetwear) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.