Home Celebs Celeb News HAPPY VALENTINE’S DAY: Justin Bieber dropt zijn vijfde studioalbum ‘Changes’

HAPPY VALENTINE’S DAY: Justin Bieber dropt zijn vijfde studioalbum ‘Changes’

Onze favoriete nummers? 'Second Emotion' met Travis Scott en 'Forever' met Post Malone.

Justin bieber
© Getty

Justin Bieber kondigde eind 2019 zijn grote comeback aan en nu is het eindelijk zover. De Canadese popster dropte afgelopen nacht zijn studioalbum ‘Changes’. Op dat vijfde album staan enkele catchy nummers en collabs die bij ons zonder twijfel on repeat zullen staan.

Het is Valentijnsdag! En zelfs singles krijgen vandaag een wel heel speciaal cadeautje. En dat van niemand minder dan Justin Bieber. De Canadese popster viert de dag van de liefde met zijn gloednieuwe studioalbum ‘Changes’. Wij weten welke playlist wij vanavond zullen afspelen.

Na de lancering van het catchy nummer ‘Yummy‘ en de collab met Kehlani waar ‘Get Me‘ uit voortvloeide, liet Justin Bieber in zijn documentaire ‘Seasons al een sneak peek horen van ‘Changes‘. Nu het vijfde studioalbum eindelijk uit is, hebben we al enkele favoriete liedjes aan onze persoonlijke playlist toegevoegd. Zo zijn we enorm fan van ‘Second Emotion‘ met Travis Scott, maar ook van ‘Forever‘ met Post Malone. Welk nummer is jouw favoriet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

The Changes Tour

Vandaag gaat ook de ticketverkoop voor The Changes Tour van start, maar er zijn enkel data bekend voor de Verenigde Staten en Canada. Over Europa is er voorlopig nog niets gecommuniceerd. Van zodra dat wel gebeurt, lees je het natuurlijk hier op fashionista.be!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.