Home Celebs Celeb News Lana Condor: ‘Ik keek naar hem en zei ‘Noah, het gaat niet...

Lana Condor: ‘Ik keek naar hem en zei ‘Noah, het gaat niet gebeuren tussen ons”

De 'To All The Boys I've Loved Before'-actrice zegt dat zij en Noah Centineo een pact hebben gesloten, maar het klinkt eerder alsof zij hem afgewezen heeft...

Lana Condor
© Netflix

Echte ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-fans dachten (en hoopten) echt dat er ook naast het scherm meer speelde tussen Lana Condor en Noah Centineo, maar helaas. Nu blijkt ook nog eens dat zij Noah voor de opnames keihard heeft afgewezen. Al ziet zij het precies niet op die manier…

Lana Condor was zopas te gast bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’. Tijdens de talkshow onthulde ze iets heel belangrijks over haar en Noah Centineo. De twee ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteurs hebben namelijk ook in het echte leven een pact gesloten. Of zo ziet Lana het toch.

Hot yoga en pizza

Lana en Noah elkaar leerden elkaar wat kennen voor de opnames begonnen. Ze waren net naar een hot yogasessie geweest en bestelden die avond nog pizza. En op dat moment waren er naar eigen zeggen wel wat gevoelens ontstaan bij Lana. Dus trof ze meteen maatregelen. ‘Ik voelde iets. Dus ik keek naar hem en zei ”Noah, het gaat niet gebeuren tussen ons”. Ouch!

Grenzen

Haar reden waarom klinkt wel logisch. ‘Ik had het gevoel dat, om de show te doen slagen, we professionele beste vrienden moesten zijn.’ Dus zei ze dat het niet ging gebeuren, en Noah was daar volgens haar akkoord mee. ‘Dus we deden wat we in de film deden. We maakten een contract op en stelden grenzen’, aldus Lana.

Voor ons klinkt het toch eerder alsof zij hem afgewezen heeft, in plaats van dat het een wederzijdse beslissing was. Bekijk het fragment zelf hieronder vanaf minuut 2:19.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.